uvařil 23. 2. 2011 16:12
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 23. 2. 2011 16:12
maso hovězí, sůl, pepř mletý, petrželka zelená, čerstvé bylinky, kapie zelená, cibule, žampióny, smetana, olej, mouka hladká
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 26. 4. 2024 08:38
V Aqualandu Moravia se odehraje noční show Souboj šéfkuchařů Ihnačák vs. Šubrt
Trochu jiná šunka: Hovězí bresaola má temně rudou barvu a vynikající chuť. Nejlepší je s lístky rukoly a hoblinkami parmazánu
Meruňky se nehodí jen do dezertů. Skvěle chutnají i v kombinaci s vepřovým masem nebo v marockém tajine