uvařila 8. 12. 2010 19:38
Smažená hlíva ve vinném těstíčku s rokfórovou omáčkou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 8. 12. 2010 19:38
Smažená hlíva ve vinném těstíčku s rokfórovou omáčkou
hlíva ústřičná, smetana zakysaná, roquefort, mouka pšeničná, mléko, víno bílé suché, vejce, pepř zelený, olej, pepř, sůl
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Domácí pesto z medvědího česneku jen z pár ingrediencí: Hodí se do rizota i k masu a při správném skladování vydrží až půl roku
Zapečené těstoviny 7 x jinak plus tipy, jak díky jednoduchým krokům vyčarovat dokonalé jídlo
Jak uchovat čerstvého kapra? Hlavně s ním hned do chladu! Důležitá je teplota při skladování a hygiena při porcování