uvařil 3. 11. 2017 20:59
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 3. 11. 2017 20:59
mouka hladká, mouka žitná chlebová, vejce, sůl, voda, cibule, česnek, slanina anglická, vejce, kmín celý, sůl hrubá
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Staročeské vopelky s povidlovou náplní se opékají nasucho. Krásně vláčné zůstanou díky potření sádlem ihned po upečení
Magická svatojánská noc: Upečte si slaný svítek s bylinkami podle starodávného receptu
Louis de Funès byl gurmán. Nepohrdl ale vepřovými ledvinkami nebo zelňačkou a sám si pěstoval bio zeleninu