uvařila 15. 6. 2011 11:39
Postup
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 6. 2011 11:39
Postup
vejce, cukr moučkový, sůl, cukr vanilkový, voda, mouka polohrubá, kypřící prášek do pečiva, kakao holandské, banán, tvaroh měkký, smetana ke šlehání, ztužovač šlehačky, máslo, pudink, mléko, cukr moučkový, čokoláda na vaření, třešně, cukr vanilkový, šťáva citronová, likér třešňový, solamyl, voda, želatina, likér třešňový
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 7. 6. 2024 11:52
Přidáno 7. 6. 2024 10:33
Retro okénko: 5 skvělých zákusků socialistických cukráren. Na tehdejší rakvičky, věnečky či kremrole by se dnes stály fronty
Retro vepřenky podle normy ČSN: Takové mívali kdysi v automatu Koruna a šťavnaté byly díky malému fíglu s ledovou vodou
Ty nejsladší a nejlepší rakousko-uherské moučníky: Vanilkou vonící kremeše nebo dokonalý Sachrův dort. Jak na něj?