uvařila 22. 5. 2021 08:26
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 5. 2021 08:26
uvařila 22. 11. 2020 16:50
Před odklopením poklice a po 8min bez poklice. Úžasná kůrka!
uvařila 22. 11. 2020 16:50
Hotovo a je výborný!!!
uvařila 22. 11. 2020 16:50
Před pečením
uvařila 16. 1. 2019 18:02
Jablíčka jsem jen pokrájela, smíchala s cukrem a skořicí. Všem moc chutnal! :)
uvařila 7. 9. 2018 17:12
uvařila 29. 3. 2018 18:09
uvařila 29. 3. 2018 18:09
uvařila 17. 2. 2017 22:33
výborný :-)
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Česká klasika: Na hovězí roštěnou na česneku stačí jen 3 hlavní ingredience a s bramborovým knedlíkem a špenátem chutná božsky
Sezónu hrušek je třeba využít na maximum. Malým dětem zavaříme pyré, větším zkusíme dát kombinaci s pečeným masem
Pečeme s Ivou: Jednoduché bulky se sýrem vydrží vláčné a voňavé dva dny. A ta vůně! Je cítit až ven před dům