uvařila 9. 11. 2020 14:33
Vepřová panenka v slaninovo-bylinkovo-hořčičném kabátě a ragú z hlívy ústřičné
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 11. 2020 14:33
Vepřová panenka v slaninovo-bylinkovo-hořčičném kabátě a ragú z hlívy ústřičné
panenka vepřová, slanina, hořčice hrubozrnná, bazalka čerstvá, olej, sůl, pepř bílý mletý, hlíva ústřičná, máslo, cibule šalotka, smetana ke šlehání, petrželka, víno bílé, sůl, pepř mletý
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Pečeme s Ivou: Špaldové bagetky mají lehce oříškovou příchuť. Mohou se stát zdravější verzí každodenního pečiva z hladké mouky
Je fajn dát surovinám u nás na Moravě i druhou šanci, říká výrobce slaninády, česnekových štanglí, nebo čatní ze zelených mandlí
Přehledný manuál: Jak správně skladovat potraviny, abyste ušetřili peníze i čas. Tyhle jednoduché zásady fungují pro všechny