uvařil 20. 9. 2013 18:45
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 20. 9. 2013 18:45
máslo, cukr hnědý, vejce, extrakt vanilkový, sůl, soda jedlá, mouka polohrubá, vločky, kokos strouhaný, čokoláda hořká, ořechy vlašské, semínka lněná, med, rozinky
Přidáno před 20 minutami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Holka u plotny radí: Tuniské slané koblížky fricassé plněné tuňákem, vajíčkem a zeleninou si zamilujete na první ochutnání
Retro okénko: UHO neboli univerzální hnědá omáčka může být skvělým základem mnoha jídel. Podle tohoto receptu se povede každému
Britové na sv. Štěpána dojídají zbytky z krůty a připravují teplý, po jablkách a citronu vonící vláčný pudink