uvařil 16. 12. 2015 00:21
Na pomoučeném válu z těsta vypracujte plát silný cca 4 mm, okraje okrojte kolečkem a celý rozdělte na proužky cca 10 x 2 cm
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 16. 12. 2015 00:21
Na pomoučeném válu z těsta vypracujte plát silný cca 4 mm, okraje okrojte kolečkem a celý rozdělte na proužky cca 10 x 2 cm
bílek, cukr moučkový, mandle loupané, mouka hladká, bílek, cukr moučkový, šťáva citronová, mouka hladká
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Předpěstování zeleniny ze semínek krok za krokem: Manuál, jak na vlastní úrodu, nejen pro začátečníky
Chutě slavných: Napoleon Bonaparte snídal kuře, bál se fazolek a miloval čerstvé mandle, kterých klidně spořádal celý talíř
Nejlepší smažáky v Praze? Na Vinohradech posouvají laťku. Knedlík plněný sýrem i dokonalé syrečky u nás vedou