Zeleninové „kostky“ skvěle dochutí vývar či omáčku: Připravené je máte během okamžiku a jsou úplně bez chemie
Plesnivění omáček, protlaků a pest ve sklenicích lze snadno zabránit: Trik je ve správném použití olivového oleje
VIDEO: Omýváte brokolici správně? Díky tomuhle triku odstraníte snadno veškerý hmyz, který se v zelenině ukrývá
Jak skladovat mošt, aby vydržel rok i déle? Pomůže nejen mrazák či lednička. Musíte však dbát několika rad, říká odborník
Jak mrazit vejce? Celá vejce rozklepnutá ve formičce, u žloutků přemýšlejte, do čeho je použijete, a uvařená raději snězte
Jak správně skladovat vánoční cukroví: Pusinky patří do krabice, perníčky do plechové dózy a úly do lednice
Co s nespotřebovanou cibulí: Trvanlivost prodlouží máslo, alobal i speciální balení. Cibuli lze také bez obav zamrazit
Jak účinně odstranit zápach z plastových krabiček na jídlo? Pomůžou staré noviny, káva, soda i octová voda
Jarní cibulka vydrží až týden v ledničce. Křupavost a svěžest jí prodlouží umístění do sklenice s vodou a obal z igelitového sáčku
Skladujeme cukroví: Linecké do plechové krabice, perníčky do papírové, a aby byly vláčné, přidáme k nim jednu ingredienci
13 foto Vyzkoušeli jsme, jak nejlépe skladovat brambory: Za dva týdny se ukázalo, zda je lepší jutový pytlík nebo běžná spížírna
V akci: Máslo ve slevě se vyplatí koupit ve „velkém“. Bude se hodit do cukroví, ale i zmrazené vydrží díky triku 3 v 1 až rok
Jak skladovat dýni hokaido: Je třeba dbát na správnou teplotu, zabránit přístupu slunce i blízkosti další zeleniny
Hit internetu: Zavařené brambory vydrží až dva roky. Připravují se snadněji než okurky, chutnají lépe než jiná zelenina
Klíčící brambory vyhoďte, radí odborníci: Mohou způsobit vážné problémy se srdcem a ohrozit těhotné ženy
Jak nejlépe skladovat máslo koupené v akci? Trvanlivost prodlouží tmavý obal i nízká okolní teplota, pak bude máslo do cukroví skvělé