Znáte vejmrdu? Pikantní a nasládlé spojení křenu a jablek dodá klobáskám, uzenému i grilovanému masu ten správný říz
Extra rychlé lívance bez kynutí: Nadýchané jako obláček sladce voní a hotové jsou dřív, než ostatní vstanou
Hodnocení 268× Kdy je cuketa jedovatá? A může být cuketa vůbec jedovatá? Známe odpověď 20. 7. 2022
Hodnocení 202× Suchá jíška se hodí k zahuštění a neobsahuje tuk. Pro snížení spotřeby tuků to může být dobrá volba. Poradíme, jak na to 30. 7. 2022
Hodnocení 266× Zvýraznit a vylepšit chuť guláše můžeme několika způsoby. Jedním z nich je dobrá paprika rozpuštěná v horkém tuku 17. 7. 2022
Hodnocení 84× Upotřebit starší chléb nebo pečivo lze s trochou přemýšlení docela snadno. Nabízíme několik praktických nápadů 18. 7. 2022
Hodnocení 79× Za chléb a pečivo platíme stále více. Jak je uchovat co nejdéle v dobrém stavu. Jak je skladovat a předcházet plesnivění 22. 7. 2022
Hodnocení 10× Který studený nealko nápoj máte v létě nejraději? Ledovou kávu, čaj nebo domácí limonádu? Našli jsme 7 nejoblíbenějších 7. 7. 2022
Hodnocení 246× Jaké maso je nejlepší na guláš a jak ho chutně připravit. Poradíme i začátečníkům 23. 7. 2022
Hodnocení 161× Jak připravit a podusit houby na nejlepší houbovou smaženici? Začátečníkům poradíme jednoduchý a osvědčený postup 12. 7. 2022
Hodnocení 146× Jak upéct dokonalou piškotovou roládu. Přinášíme osvědčený postup a jednoduché rady, jak uspět s roládou hned napoprvé 21. 7. 2022
Hodnocení 29× Jak a v čem obalit a usmažit lososa nebo jinou filetovanou rybu. Rady pro začátečníky pomohou s jednoduchou přípravou 3. 7. 2022
Hodnocení 174× Pečení v horkovzdušné troubě je výhodné, ale má svá specifika. Poradíme, jak v takové troubě péct maso 4. 7. 2022
Hodnocení 120× V horkovzdušné troubě můžeme péct více plechů najednou, tím ušetříme čas a energii. Poradíme, jak na to 5. 7. 2022
Hodnocení 60× Chcete upéct dort a nemáte dortovou formu? Jde to - podle našich rad a tipů to zvládne každý 8. 7. 2022
Hodnocení 200× Uvařit rýži není složité, ale je třeba dodržet tři hlavní zásady, aby výsledek byl perfektní. Poradíme, jak na to 10. 7. 2022
Hodnocení 5× V létě chladné polévky osvěží a doplní důležité tekutiny i minerály. Navíc skvěle chutnají. Vyzkoušejme oblíbené recepty 12. 7. 2022
Hodnocení 7× Melounů je mnoho druhů, v létě nás příjemně osvěží. Nabízíme přehled oblíbených melounových receptů 26. 6. 2022
Hodnocení 17× Mangoldové listy jsou skvělou náhradou špenátu, řapíky využijeme jako chřest. Mangold sklízíme během léta a na podzim 24. 6. 2022
Hodnocení 241× V letním horku je ideálním obědem nebo večeří zeleninový salát. Oblíbené recepty přinášíme v našem přehledu 2. 7. 2022
Hodnocení 47× Jak zacházet s ranými bramborami, aby si zachovaly co nejvíce vitamínu C. Lze je využít v domácí lékárně i v kosmetice 25. 6. 2022
Hodnocení 19× Oblíbené provensálské koření si můžeme připravit i sami. Poradíme, co je jeho součástí a jak si poradit se sušením 6. 6. 2022