Soutěž Peče celá země 2022 vyhrála Martina! Nabízíme exkluzivní rozhovor s vítězkou, která chystá hříšnou knihu Šárka Adámková
Slavíte narozeniny? Máme pro vás 6 tipů na rychlé občerstvení ve stylu španělských tapas. Zvládnete je do 10 minut
V Prostřeno se bude sekat šampaňské. Sabráž předvede soutěžící vinař Vít. Troufnete si na to podle našeho návodu taky? 20. 4. 2022 Anna Vlčková
Sváteční Prostřeno: Kuře s mandlovou nádivkou nebo mladé jehněčí s kapustovými brambůrkami? Co si vyberete? 18. 4. 2022 Anna Vlčková
Luxus na talíři v Prostřeno! Steak Wagyu za dva tisíce! Jak k němu ladí francouzské brambory grenaille? 15. 4. 2022 Anna Vlčková
Prostřeno vás pošle na cestu kolem světa: Marocký Tajine vystřídá wagyu steak. A víte, jak se správně dělá caesar salát? 11. 4. 2022 Anna Vlčková
Slaný závin jako z Prostřeno: Jak ho pečeme u nás v redakci a co dáváme do náplně, aby byla šťavnatá? 31. 3. 2022 Anna Vlčková
Božsky jemný tvarožník: Nadýchaný dort jen ze tří ingrediencí je hotový do hodinky 19. 3. 2022 Anna Vlčková
Polská kuchyně: To není jen bigos. Znáte třeba speciální vepřový kotlet schabowy? 9. 1. 2022 Anna Vlčková
Bavorská kuchyně a její speciality: Dáte si škvarkovou pomazánku, eintopf nebo franckou klobásu? 2. 1. 2022 Anna Vlčková
Šafrán: Víte, kde v kuchyni použít toto nejdražší koření světa a jak poznat padělek? 31. 12. 2021 Anna Vlčková
Holka u plotny radí: Jak co nejlépe upéct výtečné kuře à la kachna a zároveň ušetřit? 15. 11. 2021 Anna Vlčková
Rakletování aneb tavení sýrů: Chutná a efektní zábava, kterou na podzim nahradíte grilování 4. 11. 2021 Anna Vlčková
Holka u plotny radí: Jak udělat výtečný křupavý bramborák a ještě při tom ušetřit? 1. 11. 2021 Anna Vlčková
Strašidelné dýňové cupcakes: Chutnají tak dobře, až vás to možná trochu vyděsí! 29. 10. 2021 Anna Vlčková
Když knedlíky, tak karlovarské. Zkuste je podle receptu Marie-Janků Sandtnerové! 28. 10. 2021 Anna Vlčková
Holka u plotny radí: Jak na skvělé dýňové rizoto? Jeden krok určitě nevynechávejte! 25. 10. 2021 Anna Vlčková
Oběd na neděli: Uvařte si bohatý boršč se třemi druhy masa, řepou a rajčaty 22. 10. 2021 Anna Vlčková
Dýňový cheesecake: Jak na něj, aby byl dokonalý? Chuti pomůžou ořechy i koření! 21. 10. 2021 Anna Vlčková
Holka u plotny radí: Jak upéct voňavý a nadýchaný medový dort? Je to snadné! 18. 10. 2021 Anna Vlčková