Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jarní Apetit piknik 2023
Zdroj: Se souhlasem Apetit piknik

Jarní Apetit piknik je už za dveřmi! Dne 15. června 2024 si budete moci v Praze užít ikonickou gastroakci plnou kuchařů, kuchtíků a pop-up restaurací, které vám naservírují jídlo přímo pod širým nebem v parku Grébovka. Apetit piknik nabízí bohatý program, během kterého se představí i mnoho osobností. Těšit se můžete na influencerku Chili, cukráře Josefa Maršálka, šéfkuchaře Jana Punčocháře či vítěze Peče celá země Vojtěcha Vrtišku.

Sobota jak malovaná 

Pokud nechcete v sobotu 15. června 2024 vařit, tak nemusíte. Můžete vyrazit na jarní Apetit piknik, který bude probíhat v pražském parku Grébovka od dopoledních hodin až do večera. Na festival dobrého jídla a pití zamíří také řada speciálních hostů.

Program jarního Apetit pikniku

Celým Apetit piknikem bude stejně jako v minulých letech provázet moderátorka Kristina Kloubková, která uvede množství výjimečných hostů z kulinářského světa.

Těšit se můžete na výbornou kuchařku a komičku Chili, která pro vás připraví svou kulinářskou specialitu. S Josefem Maršálkem si popovídáme o současné české cukrařině a Jana Florentýna Pišová, autorka Kuchařky pro dceru, dá tři tipy, které se hodí každému domácímu kuchaři.

Grilovat se bude s finalistou evropského kola Bocus d'Or Dominikem Unčovským. Mladý nadějný cukrář Vlad Rjasnyj zase předvede umění kompletace a zdobení dortu.

Kuchařskou show si pro návštěvníky připraví Pavel Berky, Roman Staša, Jan Punčochář či vítěz soutěže Peče celá země Vojtěch Vrtiška.

Časopisu Apetit slaví 20. narozeniny

Důležitým bodem programu budou také narozeniny časopisu Apetit. V rámci oslav "dvacetin" se představí celá redakce včetně bývalých šéfredaktorek, které přijmou zdravice od slavných příznivců časopisu, z nichž by se někteří měli dostavit i osobně. Těšit se můžete na velký dort a přípitek.

Program nezapomíná ani na děti a čtyřnohé miláčky. Pro ty první tu bude foodstylista Marek Všetečka a redaktorka Darina Sieglová, kteří děti z publika zapojí do svého vaření. Pro ty druhé budou v Grébovce přichystané misky s vodou.

Recepty k tomuto článku