Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 8 hodinami
„Přání a gratulace“ Julia Oskerova, před 14 hodinami
„Mleté maso “ Veruncicka, 4. 9. 2025 21:05
Poslední příspěvky
„Dobry vecer, u nas vse narychlo, cizrnova polevka, Mexicke…“ hazel, před 8 hodinami
„Nadi, želám ti k meninám všetko najlepšie, hlavne dobré…“ Julia Oskerova, před 14 hodinami
„Naděnko, přeji všechno nejlepší k svátku, hlavně zdravíčko🌻“ MarcelaPa, před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
7. 1. 2010 14:42
7. 1. 2010 10:38
7. 1. 2010 10:37
7. 1. 2010 09:31
7. 1. 2010 08:26
6. 1. 2010 11:03
6. 1. 2010 11:00
jitule to vypadá skvěle, to tvé jídlo
6. 1. 2010 09:33
Lasaně podle mého najdete zde http://bucifousek.webgarden.cz/testoviny/lasane-po...
6. 1. 2010 09:06
2./ Všera jsem vám říkal co budeme vařit. Já mínil a žena změnila. Nakonec bylo kuře na zelí podle "Ekucharky.net". Velká pro mne dobrota. Já to zelí zkrátka miluji. (nafotil jsem).
3./ (A)Doděla jsem ten rybí salát, ale zatím nenafotil. Myslím, že už bude jedlej. HI hi. Je z ořezů kapra. Musí bejt jen maso bez sádla.(to je moc cítit). Když hecháme kapří kůži, je také nutné ji před poslední úpravou sundat. Je moc tvrdá-tak na boty. Kdo má rád ze sladkovodních ryb, tak jsou nejlepšé bílé ryby (cejn,plotice apod.) Jinak cejn má kvantu kostiček a je s nimi moc práce. Na Lipně když berou, jich nachytáte pytel. Pak se hodí na rybí salát(Kosti ocet rozloží)a nebo na karbanátky(při mletí zůstanou kostičky namotané na šneku mlejnku) RUČNÍM. Jak je to na el.kutru-nevím. Někdo udí. Ale to aby byl cejn velkej.(B) Máme rádi ze slanečků (mořských ryb). Ale pozor, mají i uzené. Z toho nám to nejede. Udělal jsem a nikdo to nechtěl. TAK BACHA. (Ještě to ofotím a třeba dám i přesný recept). Václav.
6. 1. 2010 09:02
6. 1. 2010 08:30
6. 1. 2010 08:29
6. 1. 2010 08:17
6. 1. 2010 08:17
6. 1. 2010 08:04
Předchozí 1 … 2458 2459 2460 2461 2462 … 2719 Další