Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Co dnes uvařit?

hazel: Stáňo, krásnou oslavu, užijte si to a dceři vyřiď upřímné přání všeho dobrého v druhé půlce života.

Nadja: Nadja: Langoš za 150....:-D:-D:-D tedy cca 6 Euro, to někdo koupí?

magdalenka: Já jsem panko koupila, ale jen jednou. :-(

:-O:-O:-O Četli jste článek o vánočních trzích v Praze na Míráku (U Ludmily):

:-! Ceny hotovek - guláše apod. jsou zajímavé, ale jen na první pohled, než si všimnete, že je to cena jen za 100 g !!!:-! Langoš za 120 až 150 Kč. Možná vás budou zajímat i ceny cukroví (v galerii).

hazel: Stáničko tak si užijte krásnou oslavu:-K:-K:-K

Hezky vecer.
U nas vcera ryba, kaderavkovy salat, bramburky. Dnes kureci polevka a livanecky.
Odjizdime zitra znovu do Toronta, oslavit nasi dceri padesatiny. Varit bude Japonska restaurace. No muj vyber to zrovna neni ,ale dcera to tam miluje, tak se vsichni prispusobime:-D:-K:-K

Veronika.Hrozna: vďaka. A panko strúhanku z princípu nekúpim...:-8

Nadja: měla jsem dotaz, asi šel někam .... co je to, když je na zboží zelená žabička , můj kamarád sousedovic kluk si to nevezme, protože je tam žabička

magdalenka: Dělám řízky z jednoho receptu Janičky Remkové, naklepat, sůl, olej, odležet min.2 hodiny. Pak dám do mouky mocca lžičku prášku do pečiva a taky jednu šoupnu do strouhanky, a řízečky jsou jako panko strouhanka ... To samé s kuřecím masem. Nafoukne se to a křupavéééé...maso jemné, měkké no kouzlo. Ten recept je tady, jen nevím kde? Nebo možná to bylo k nějakému jinému receptu, jen její poznámka, no nevím....

Dobrý deň dievčatá. Ja som dnes mala vybavovačky vonku. Po príchode domov som si urobila rýchlovku. Na šalotke som opiekla kúsky kuracích pŕs s čiernym korením a sójovkou , pridala kolieska póru, k tomu som si uvarila široké čínske rezance, prehriala spolu a podávala s ľadovým šalátom.

Jana Pá: jen s používáním bolavé ruky nespěchej !!! ;-)

Příjemný den všem
:-K tara23: Ještě podstatně dříve, než jsem slyšela něco o panko strouhance, jsem občas z nouze dělala něco podobného, jen z obyčejných rohlíků i s kůrkou. Když jsem nutně a hned potřebovala strouhanku, a ta nebyla, ani žádný tvrdý rohlík nebo houska, tak jsem použila čerstvý rohlík. Rozmixovala jsem ho nahrubo (jemně to ani nešlo) a bylo hotovo. A ani jsem netušila, jak jsem světová ! :-D:-D:-D

Eja57: strouhala jsem jí na robotu, velké díry :-)

Ahoj hezké popoledne u nás dnes zbytková polívka, ze zbytků fazolí, co byly tuhle k obědu a jako druhé krůtí prso na houbách a rýže. Do začátku listopadu nám furt rostly ve skleníku žampiony, tak jsem je vždy pokrájela a zamrazila do pytlíčků a dnes se ten jeden pytlík hodil;-);-):-8

tara23: u panko je podstatný ten tvar, nejlépe tomu odpovídá hrubé struhadlo na okurky, takové slzičky

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek

Naposledy jste si prohlédli