Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 819 kJ / 1 869 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,38 g |
Tuky | 58,72 g |
Vláknina | 20,80 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 686 mg |
Sůl | 1,45 g |
Sacharidy | 270,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na masle opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu.
Krok 2: Šupu paradajok narežeme do kríža a dáme spariť do vriacej vody na 1 minútu. Ošúpeme a nakrájame na kocky.
Krok 3: Vlejeme do omáčky,aj paradajkový pretlak, kečup, osolíme, okoreníme, pridáme na rezance nakrájanú šunku.
Krok 4: Podlejeme vodou a chvíľu dusíme. Zahustíme solamylom. Zmiešame ricotu so smotanou, osolíme. Podávame poliate paradajkovou omáčkou s kopčekom ricoty.
Zveřejněno 16. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Penne s paradajkami a ricotou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERnN
Moje poznámka
Penne s paradajkami a ricotou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERnN
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 1 hodinou
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 6 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 8 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 10 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 1 hodinou
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 1 hodinou
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 3 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 3 hodinami
Vepřová játra koloniála Jíry
Sahula před 3 hodinami
Vepřová játra na slanině
Sahula před 3 hodinami
Sekaná
evik_svistik před 4 hodinami
Kopřivový špenát
Jan_Nepomuk před 5 hodinami
Zapečený chřest s kuřecím masem
danamamina před 6 hodinami
Tvarohové řezy
Saratice před 9 hodinami
Tématické fráze:
těstoviny s ricotou,
riccota,
riccota recepty,
recepty s rikotou,
špagety s ricotou,
sýr riccota,
recepty riccota,
pomazánka s ricotou,
testoviny s riccotou,
těstoviny s rikotou,
riccota recept,
pomazanka z ricoty,
testoviny ricotta,
ricotta pomazánka,
ricotta těstoviny,
recept s rikotou,
sýr riccota recepty,
těstoviny s ricotou recept,
recept riccota,
penne s ricottou
Suroviny:
těstoviny penne,
šunka,
máslo,
cibule,
rajče,
protlak rajčatový,
kečup sladký,
sýr ricotta,
smetana,
sůl,
pepř mletý,
solamyl
Komentáře (15)
V zásadě by stačily jenom těstoviny,čerstvé rajčata,cibule nebo česnek nebo obojí,místo másla olej,sůl a nakonec ricottu-buď"na kopeček"nebo i zamíchat do hotové omačky se scezenýma těstovinama
inak ja mam zas najradsej pretlak s *kohutom*
a stretla som sa aj s vyrazom ...susene drozdie s *ptakem*...neviete ake to je ?