Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čokoládové croissanty

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

16. 3. 2009 14:37

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie20 954 kJ / 5 008 kcal
Bílkoviny95,94 g
Tuky287,87 g
Vláknina19,75 g
Cholesterol 1,24 g
Sodík 395 mg
Sůl0,89 g
Sacharidy498,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Cesto je zložité,ale iba tak dosiahneme croissanty ako z rozprávky.Z várky výjde 12 kusov.http://www.toprecepty.cz/recept/4943-cokoladova-pl...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

3. 2. 2020 18:25

Dělala jsem tu tvoji čokoládovou náplň do rohlíčků! Moc se povedla ! Oříškovou čokoládu jsem neměla, dělala jsem z čokolády na vaření, ale dala jsem opečené, namleté lískové oříšky asi půl lžíce, takový zbyteček z mrazáku ! Byla naprosto vynikající ! Už ji mám opsanou v sešitu ! Vyšla bohatě na 15 kusů rohlíčků a vytekla jen u tří, ale moji chybou, asi jsem špatně umotala. Velmi chválím! I z obyčejné čokolády, to bylo velice dobré. :-K

Lenullka

30. 7. 2011 11:44

chci se optat. Jak dlouho vydrží mekké. Zda je můžu udelat na dovolenou že si budem dávat vzdy k snídani a nebo prostře boudou tvrdé,... dík

Alcakv

14. 7. 2011 12:36

jinak tento recept já našla i s videem na youTube...je tam video jak skládat těsto....suroviny jsou stejné...toto zadejte :

How To Make Croissants

Alcakv

14. 7. 2011 12:35

takto dělám taky plundorové těsto, je výborné, ale pracné :-K:-K, náplň ráda zkusím:-p:-p

Martina

10. 9. 2010 21:37

hmm, dievcata, na tom nie je nic zlozite, chce to len trosku predstavivosti, netreba ani fotky, Katka, podla mna to je napisane zrozumitelne ;-)

suzanna

16. 2. 2010 13:44

Katarinka, dekuji moc za rady:-K Jak budu mit trosku vic casu, tak se do nich hned pustim. Pak dam vedet, jak jsem uspela;-)

Katarinka

5. 2. 2010 16:16

Už som ten postup skopírovala do tohto receptu.Ale dala som aj ten odkaz.:-)

mirca75 mirca75

5. 2. 2010 15:04

Katarinko:-)můžu tě poprosit,jestli by jsi mohla vložit odkaz na tvou plňku přímo do receptu / poznámky?Oni se třeba ti,co jen nahlédnou tak rychle neorientují kde,co a pod čím hledat;-).My víme,že stačí vyhledat jméno a naskočí nám uživatelovi recepty,ale kdo je tu jen chvilku,tak takovou věc třeba ani neví;-).Děkuju:-K.

Katarinka

5. 2. 2010 14:58

Už viac polopate som to fakt vysvetliť nevedela.Možno je to len pre zručnejšie kuchárky,ktoré majú skúsenosti s lístkovým cestom.
Suzanna,cesto si môžeš spraviť aj deň predtým,ale radšej až večer.A nedávaj viac droždia,lebo by to mohlo prekysnúť a bolo by cítiť po droždí.Držím palce;-)

mirca75 mirca75

4. 2. 2010 16:58

Hano:-)vždyť o nic nejde;-)-tady nikdo neobtěžuje:-K.Tak zkusíme poprosit Katarinku:-),jestli by odkaz na plňku nemohla vložit přímo do receptu,aby byl pro všechny hned na očích;-).

Hana B.

4. 2. 2010 16:55

Mirko, děkuji. Kdyby to udělala autorka, tak bych vůbec svými komentáři neobtěžovala.

suzanna

4. 2. 2010 16:49

Já teda nevím, Hanko B., ale recept mi přijde docela srozumitelný a nyní, když Mirca vložila odkaz na podrobný rozpis výroby náplně, tak nic nebrání tomu, abychom se do něj pustily:-p
Upřímně, já jsem velmi ráda, že sem Katarinka tenhle recept vložila:-):-K jen škoda že s ním nevložila i kousek na ochutnání;-):-))

mirca75 mirca75

4. 2. 2010 16:09

Hano B.(neregi):-) recept na plňku od Katarinky:-)je tady http://www.toprecepty.cz/recept/4943-cokoladova-pl... ;-).

Hana B.

4. 2. 2010 16:06

Chtěla jsem náplň udělat do croissantů, ale vůbec nevím jak na to.Kateřinko, mohla bys upřesnit postup? V komentářích píšeš, že jsi to vysvětlila u nového receptu. Jenomže já vůbec nevím u kterého. Škoda, zajímalo by mě kdo tento recept vyzkoušel. Napsaný je hrozně. Autorka by si ho měla ještě jednou přečíst, ale přečíst tak, jak ho napsala. Když neúplný a špatně popsaný recept, tak raději žádný.

suzanna

4. 2. 2010 14:43

Katarinko, zpětně děkuji za doplnění a vysvětlení náplně:-) ale mám ještě jeden dotaz. Chtěla bych croissanty udělat o víkendu ke snídani, ale nechce se mi kvůli tomu vstávat třeba v pět ráno:-// Myslíš, že by byl problém udělat si těsto den předem a nechat přes noc v lednici? Nebo se tím něco pokazí? Přece jen je to dost práce a nerada bych to zkazila:-8

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: croissant recept kroasant výroba croissantů croissantove testo plundrové těsto recepty na croissanty croissanty náplň do croissantu recept croissant croassant recept crossiant recept recepty na croissant recept na croissant jak udelat croissant crossiant cokoladovy croisant těsto na kroasanty recept na croissanty croissanty recept kroasanty

Suroviny: mouka hladká, mléko, vejce, cukr, sůl, droždí, máslo, čokoláda, šlehačka, cukr vanilkový, pudink vanilkový

TopRecepty.cz

Čokoládové croissanty

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QW3Z