Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 430 kJ / 820 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,40 g |
Tuky | 31,61 g |
Vláknina | 27,00 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 474 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 70,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nadrobno narezanú cibuľu opražíme na oleji, pridáme narezanú ačokču a paradajky, osolíme, okoreníme a podusíme.
Krok 2: Pridáme narezanú klobásu ( môžeme vynechať), zalejeme vajíčkami a za stáleho miešania necháme zraziť.
Krok 3: Podávame s chlebom.
Zveřejněno 15. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lečo s ačokčou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VPrM
Moje poznámka
Lečo s ačokčou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VPrM
Nejnovější recepty
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 2 hodinami
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 15 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 21 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 23 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno 18. 10. 2025 22:03:21
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno 18. 10. 2025 18:14:36
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Luxusní a rychlý makovník
sarkasj@seznam.cz před 42 minutami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
sarkasj@seznam.cz před 44 minutami
Houbové ragú s těstovinami
VerkaDvorakova před 55 minutami
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 10 hodinami
Pivovarská bašta
oopicka před 12 hodinami
Bratislavská buchta
Wikki před 13 hodinami
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
Verca_recepty před 13 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
Sarinkad před 14 hodinami
Celestýnské nudle
Kajkajak před 15 hodinami
Tématické fráze:
paprikookurka,
ačopča,
paprikookurka recepty,
achocha,
achocha.unas.cz,
achocha recepty,
paprikookurka recept,
ačokča-pěstování,
jak zmrazit lečo,
jak zmrazit lečo,
zelenina ačokča,
achocha-ačokča,
vaření z ačokčy,
ančokca,
paprikookurka na lečo,
paprikookurka jak pěstovat,
achocha.unas,
ačokča.unás,
ačokča-recepty,
lečo
Suroviny:
ačokča,
rajče,
klobása,
sůl,
pepř černý,
vejce,
cibule,
olej
Komentáře (8)
Martuška, ačokča má príjemnú hráškovo-uhorkovú chuť s jemným paprikovým nádychom. Ťažko to popísať inak, je menej vodnatá ako uhorka, ale nemá nejakú výraznú chuť ako paprika. Konzumujú sa malé plody , najlepšie tak do 5 cm.
Boubelinda, sú nenáročné na pestovanie, vlastne stačí len , aby mali dostatok vlahy a nič viac.
Pre bežnú spotrebu 4-člennej rodiny úplne stačí 5 rastliniek, potrebujú ale oporu, ťahajú sa.
Ak by ste chceli niečo viac vedieť, pozrite http://achocha.unas.cz/
Ja ešte veľa skúseností nemám, riadim sa radami iných
moc by mě zajímalo, kde se dá ačokča koupit,nikdy jsem ji ještě neviděla a odkud taková zelenina pochází?
Jméno má zajímavé
a proto dávám bod