Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 430 kJ / 820 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,40 g |
Tuky | 31,61 g |
Vláknina | 27,00 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 474 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 70,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nadrobno narezanú cibuľu opražíme na oleji, pridáme narezanú ačokču a paradajky, osolíme, okoreníme a podusíme.
Krok 2: Pridáme narezanú klobásu ( môžeme vynechať), zalejeme vajíčkami a za stáleho miešania necháme zraziť.
Krok 3: Podávame s chlebom.
Zveřejněno 15. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lečo s ačokčou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VPrM
Moje poznámka
Lečo s ačokčou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VPrM
Nejnovější recepty
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno před 4 hodinami
Letní koláč s třešněmi
Přidáno před 4 hodinami
Domácí malinová zmrzlina
Přidáno před 5 hodinami
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno před 18 hodinami
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno před 22 hodinami
Letní kuře z grilu s bramborami z uhlí podle šéfkuchařky z Pilsner Urquell Experience
Přidáno 7. 7. 2025 12:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Výborný čočkový salát
Jiri_Vavra před 3 minutami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Snoopy0249 před 1 hodinou
Polévka s kapáním
Kajkajak před 1 hodinou
Domácí sekaná
MarLen88 před 1 hodinou
Bublanina
kamila.silhanova před 1 hodinou
Vepřová bratislavská plec
Indianapi před 2 hodinami
Poctivá květáková polévka
janatka před 2 hodinami
Česnekový dresink
Nadja před 2 hodinami
Pikantní kančí krkovička
David1326 před 2 hodinami
Hrníčková bábovka
Bajdina před 2 hodinami
Tématické fráze:
paprikookurka,
ačopča,
paprikookurka recepty,
achocha,
achocha.unas.cz,
achocha recepty,
paprikookurka recept,
ačokča-pěstování,
jak zmrazit lečo,
jak zmrazit lečo,
zelenina ačokča,
achocha-ačokča,
vaření z ačokčy,
ančokca,
paprikookurka na lečo,
paprikookurka jak pěstovat,
achocha.unas,
ačokča.unás,
ačokča-recepty,
lečo
Suroviny:
ačokča,
rajče,
klobása,
sůl,
pepř černý,
vejce,
cibule,
olej
Komentáře (8)
Martuška, ačokča má príjemnú hráškovo-uhorkovú chuť s jemným paprikovým nádychom. Ťažko to popísať inak, je menej vodnatá ako uhorka, ale nemá nejakú výraznú chuť ako paprika. Konzumujú sa malé plody , najlepšie tak do 5 cm.
Boubelinda, sú nenáročné na pestovanie, vlastne stačí len , aby mali dostatok vlahy a nič viac.
Pre bežnú spotrebu 4-člennej rodiny úplne stačí 5 rastliniek, potrebujú ale oporu, ťahajú sa.
Ak by ste chceli niečo viac vedieť, pozrite http://achocha.unas.cz/
Ja ešte veľa skúseností nemám, riadim sa radami iných
moc by mě zajímalo, kde se dá ačokča koupit,nikdy jsem ji ještě neviděla a odkud taková zelenina pochází?
Jméno má zajímavé
a proto dávám bod