Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 275 kJ / 2 217 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,93 g |
Tuky | 80,53 g |
Vláknina | 42,40 g |
Cholesterol | 387 mg |
Sodík | 165 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 310,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 10. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ořechové kuličky s jablkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ag8z
Moje poznámka
Ořechové kuličky s jablkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ag8z
Nejnovější recepty
Topinky se salámovo-vaječnou směsí
Přidáno před 6 hodinami
Mini chlebíčky s tataráčkem z uzeného lososa
Přidáno před 6 hodinami
Medailonky se žampiony a paprikami
Přidáno před 6 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy, sypané strouhaným vajíčkem
Přidáno před 6 hodinami
Pražma na grilu s bylinkami
Přidáno před 7 hodinami
Grilovaný losos s koprem a citronem
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cukeťák podle Kateřiny Winterové
matousekk před 4 minutami
Brambory se dvěma druhy hub na kyselo
Sahula před 5 minutami
Máčanka ze sušených hub
Sahula před 7 minutami
Cuketové placičky
Issis před 2 hodinami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
motelij před 4 hodinami
Kefírka s kokosovým krémem
LilianaKofronova před 4 hodinami
Čínský okurkový salát
Marcela0123 před 4 hodinami
Tvarohovo-vajíčková pomazánka
Evicka18 před 4 hodinami
Kynutý se švestkami ... koláč
PetaP před 5 hodinami
Zeleninová polévka s kapáním
Maestra před 5 hodinami
Tématické fráze:
ořechové kulicky,
orechove kulicky video
Suroviny:
brambory,
mouka hladká,
cukr moučkový,
ořechy mleté,
vejce,
sůl,
jablko,
cukr vanilkový,
máslo
Komentáře (4)
Jarka, ja tiež nie som na sladké, ale toto má celkom prájemnú chuť, nie presladenú, nakoľko omáčku osladzuje len vanilkový cukor a 50 g cukru na zvyšok surovín tiež nepresladí.
Zpomaleným myslím všechno na Topreceptech. Než můžu něco napsat, je to celá věčnost. Asi jak se dělají ty úpravy