Žampiony plněné vaječinou

Pejli Kuchařka: Pejli

Doba přípravy: 20 minut Houby 8 názorů

Suroviny

8 ks žampionu
3 vejce
1/2 cibule
2 dcl oleje
strouhanka - na obalení
mouka
1 dcl mléka
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbilo 17 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Směs, kterou budeme plnit žampiony: na pánvi s trochou oleje osmažíme půl cibule, přidáme nakrájené nožičky z žampionů, lehce orestujeme, přidáme dvě vejce a uděláme vaječinku. Dosolíme a opepříme.

  2. Z žampiónů odstraníme nožičky a kloboučky plníme vaječinou.

  3. Obalíme v trojobalu. Mouka, vajíčko smíchané s mlékem, a strouhanka.

  4. Poté si rozehřejeme pánev, kde dáme vyšší vrstvu oleje a smažíme žampiony dozlatova.

Poznámka

Je tu spoustu žampionu, plněné vším, co jde, ale s vaječinou jsem nenašla, jinak bych přidala jen fotku.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 157 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Žampiony plněné vaječinou

Tématické fráze: plněné žampiony žampiony recepty žampiony recept plněné žampiony vaječinou plněné žampiony recept plněné žampiony s vaječinou žampiony plněné vaječinou vajecina se zampiony recept na plněné žampiony recepty ze žampionů plněné žampiony recepty žampiony plněne recept smažené plněné žampiony vaječinou zampiony s vajecinou recept na plněné žampiony s vaječinou recepty na plněné žampiony recept na žampiony s vaječinou smažené žampiony plněné vaječinkou žampiony plněné recept na žampiony

Zapomněl/a jsem heslo