Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 485 kJ / 2 267 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 81,10 g |
| Tuky | 166,80 g |
| Vláknina | 32,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 38 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 94,31 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny ingredience vhodíme do mixéru a mixujeme tak dlouho, dokud nám nevznikne hladká hmota.
Krok 2: V tuto chvíli máme hotovo a už můžeme jen ujídat.
Zveřejněno 17. 10. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí arašídová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/njzR
Moje poznámka
Domácí arašídová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/njzR
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 17 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 17 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 17 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 17 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 18 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 19 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 19 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 20 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 21 hodinami
Tématické fráze:
arašídová pomazánka,
facebook,
domácí arašídová nugeta,
tncz nova,
jak tak.cz,
oriskova pomazanka recept,
arašidová pomazánka na chlebíčky,
arašídová pomazánka recepty,
domácí aršídová pomazánka,
arašídová nugeta domácí,
toho to
Suroviny:
nesolené arašídy,
olej kokosový,
kakao,
med,
sůl
Komentáře (3)