Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Bavorský jablečný štrúdl

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min

120 min (120 min příprava)

12. 1. 2020 21:27

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 364 kJ / 2 716 kcal
Bílkoviny44,72 g
Tuky69,98 g
Vláknina44,07 g
Cholesterol 179 mg
Sodík 55 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy454,81 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

14. 1. 2020 08:38

Majkaa: Tohle jooooooo! Kila můžeš shazovat potom.;-)ašššššš

Majkaa

13. 1. 2020 22:21

Tak tohle neee <3 zrovna jsem začala po vánocích počítat kalorie a potřebuji sundat nějaké kilečko8-(
S takovým receptem to asi nedám:-O

Jaromira18 Jaromira18

13. 1. 2020 20:30

Veronika.Hrozna: Můžeš udělat klidně dva, já udělala jeden maxi, hlavně musí být tenký těsto.:-K:-K

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

13. 1. 2020 15:18

Jaromira18: To je na jednu nohavici štrúdlu ? <3

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

13. 1. 2020 14:38

Jaromira18: Tak o to, by zájem byl, ne, že ne! :-D:-D:-D:-D

Jaromira18 Jaromira18

13. 1. 2020 13:50

Veronika.Hrozna: Ještě peču s piva, ale ten upeču příště.:-K:-K

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

13. 1. 2020 11:05

Jaromira18: AProc si myslis, ze tady ciham na strudly. Taky to musim stridat. Od tebe to bude treti strudlik:-!;-)

Jaromira18 Jaromira18

13. 1. 2020 10:43

Veronika.Hrozna: Stačí jen 10-15 minut, ale aby jsi se nelekla, těsto je takové obyčejné oproti listovému, nebo tukovému, ale náplň skvělá. Musím to střídat, aby bylo vždy něco jiného. Vytahala jsem ho přes celou šířku sektorový desky. Trouba se může dát na víc až na 220°C. Měj se hezky.:-K:-K:-K

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

13. 1. 2020 09:24

Dopiš jak dlouho to má být, pod tím nahřátým hrncem;-):-?

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

13. 1. 2020 09:22

Ahá!!!!!!! Tak už vím, který štrúdl peču příště:-! Štrúdlů není nikdy dost, už chápu Vídeňáky! 200 let, nebo tak nějak, od vynálezu taženého štrúdlíku, z něj tyjí , prosperují a zdá se, že se to nelepší :-! Vypěstovali si na něm závislost. Myslím, že není lepší zákusek, než dobře upečený, ochucený a naplněný štrúdl. Tenhle tomu sakra, odpovídá!:-K:-K:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Josef Maršálek

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jablečný štrůdl obycejny recept na jablečný štrůdl jablecny strudl recept štrúdl jablečný bavorský jablečný závin

Suroviny: mouka hladká, sůl, máslo, ocet, voda, jablko, cukr, piškoty, cukr vanilkový, skořice, máslo, smetana zakysaná, rozinky, mandle, ořechy vlašské, mléko

TopRecepty.cz

Bavorský jablečný štrúdl

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nKP5