Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 638 kJ / 153 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,06 g |
Tuky | 6,34 g |
Vláknina | 9,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 731 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 17,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovička na cibuli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/64jN
Moje poznámka
Krkovička na cibuli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/64jN
Nejnovější recepty
Cuketová marmeláda
Přidáno před 5 hodinami
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 7 hodinami
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 13 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno 25. 8. 2025 20:30:29
Polévka s ratatouille
Přidáno 25. 8. 2025 20:00:37
Maso na špejli
Přidáno 25. 8. 2025 19:57:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí plátky v kořeněné omáčce
Koubicka před 1 hodinou
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
k.trojancova před 2 hodinami
Rychlá ořechová bábovka
MamaHana před 3 hodinami
Kuřecí nudličky v omáčce s hráškem
MamaHana před 3 hodinami
Chutné vafle
Kubabuba14 před 4 hodinami
Sterilovaná rajčata na všechno
olivka před 4 hodinami
Hrníčková cuketová buchta
DitaB před 5 hodinami
Světlý korpus
Myroslava před 5 hodinami
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 6 hodinami
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 7 hodinami
Tématické fráze:
krkovička na cibuli recept,
krkovička na cibuli,
krkovice na cibuli,
facebook,
krkovice cibule,
pečená krkovice na cibuli,
krkovicka na cibulce,
krkovička s cibulí,
pecena krkovice s cibuli,
krkovice na cibulce,
dušená krkovice na cibuli,
vepřová krkovice,
krkovička na na cibuli,
vepřová krkovice na cibuli,
pečená krkovička na cibuli,
recepty vepřová krkovice na cibuli,
recept krkovice na cibulce,
krkovice recept,
recept pečená krkovice na cibuli,
krkovice na cibule
Suroviny:
krkovice vepřová,
cibule,
hořčice pikantní,
česnek sušený,
sádlo,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (11)
Byl jsem mile překvapen, co udělá pod uzeným kolenem nebo bůčkem.
Pod maso ji dávám raději více, než méně.
Ve výpeku je pak vynikající.
A podlévám raději pivem.