Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ensaimadas podle mne - šneky

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

26. 3. 2013 19:41

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie17 559 kJ / 4 197 kcal
Bílkoviny82,17 g
Tuky147,34 g
Vláknina28,35 g
Cholesterol 741 mg
Sodík 297 mg
Sůl0,48 g
Sacharidy621,36 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Ensaimadas je pečivo obľúbené v Španielsku a na Mallorce, je typické svojím šnekovitým tvarom. Pôvodne sa pieklo s bravčovou masťou.

Pátrala som po Internete, na jednom blogu som našla zhruba takúto prípravu, ale bez škorice a vanilky, len maslom natreté cesto. Preto hovorím o "mojich" ensaimadas.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

magdalenka magdalenka

30. 4. 2014 18:25

Miquel: Samozrejme, že nevadí, aspoň vieme, ako vyzerajú pravé ensaimadas...:yes:

Miquel Miquel

30. 4. 2014 07:16

Přidal jsem foto, doufám že nevadí. Dělali jsme je podle tradičního receptu, pomazané sádlem.

magdalenka magdalenka

30. 6. 2013 14:03

kloska:;-):-K

kloska

30. 6. 2013 12:30

Já jsem si Tvoje báječné skořicové šneky dovolila doplnit: potřu zbylým bílkem a důkladně posypu plátky mandlí. Mňam.:-)

rozmarynaH rozmarynaH

24. 5. 2013 12:48

magdalenka: Jdu a když jsem si prohlížela fotky tvoje a jednu od někoho vloženou, přišlo mi, že je nemáš potřené a to mě připomnělo, že takto na povrchu vypadaly upečené buchty od mé maminky a moc mě to chutnalo, takže je rozhodnuto - nebudu potírat. Díky za rychlou odpověď.:-K:-K:-K

magdalenka magdalenka

24. 5. 2013 12:44

rozmarynaH: Nepotierajú, ala ak ich chceš mať lesklé, potri vajíčkom alebo len žĺtkom. Ideš piecť? Potešilo by ma, ak by si upiekla...:-K

rozmarynaH rozmarynaH

24. 5. 2013 12:38

Magdalenko, mám dotaz. Před pečením se ničím nepotírají (asi ne, když to tam nepíšeš). Díky za odpověď

magdalenka magdalenka

3. 5. 2013 07:49

Jules: Som naozaj rada.

Jules

3. 5. 2013 07:00

Magdalenka, dakujem za recept, cesto je uzasne, len ho bolo na mojich dvoch chlapov malo - 10 ks :), takze nabuduce peciem x 3. Inak skvele, nelepive, urobila som skoricove, s makovou plnkou a s orechami...posielam bodik;-)

moctida moctida

14. 4. 2013 11:35

Výborné,děkuji za super recept :-)

magdalenka magdalenka

7. 4. 2013 17:13

mirka:Teší ma, že chutilo.:-K

mirka

7. 4. 2013 16:59

Vynikající:-*..jen jeden problém - jedna dávka nestačí ;-):-)),hned vše snědeno.Děkuji za recept.:yes:

hazel hazel

6. 4. 2013 22:34

Krasny recepis,velice dobre popsany a vyfoceny. Urcite toto zkusim.

magdalenka magdalenka

2. 4. 2013 12:21

rozmarynaH: Si milá, dík.:-K

rozmarynaH rozmarynaH

2. 4. 2013 11:19

Ti šneci vypadají moc lákavě, určitě vyzkouším. Dle fotopostupu určitě neskazím. Gratulace:yes::yes:

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: šnečí mast šnek wikipedie enseimada enseimadas jak se motají kynuté briošky šnek obecný briošky nutella mast ze šneku moučník z mallorky sladké pečení šneci s vanilkovou náplní skořicové briošky ensimadas ensaimadas s mandlovou náplní náplň do vanilkových šneků enseimadas recept jak vyrobit makové šneka sneky s jablky nutella šneky domacu nutella koláče z mallorky

Suroviny: mouka hladká, sůl, cukr krystal, vejce, žloutek, olej, mléko, droždí sušené, máslo, cukr krystal, cukr vanilkový, cukr krystal, skořice mletá

TopRecepty.cz

Ensaimadas podle mne - šneky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/z4pr