Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuličky z ovesných vloček s příchutí kakaa

Pražené ovesné vločky, kakaové kondenzované mléko, vanilkový cukr, citronová kůra a čokoláda. Tyto chutě se v kuličkách prolínají a vytváří tak lahodnou a vláčnou kombinaci. Ideální cukroví na poslední chvíli.

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

micatone

Snadný

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 5 min

35 min (30 min příprava + 5 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 dávka

20 ks

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 615 kJ /
864 kcal
Bílkoviny31,24 g
Tuky22,27 g
Vláknina29,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 14 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy119,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Ovesné vločky umeleme a společně s drcenými piškoty opražíme nasucho na pánvi. Necháme vychladnout, přisypeme vanilkový cukr a strouhanou citronovou kůru. Krok 2: Přidáme pomerančovou nebo citronovou šťávu a Pikao a dobře rozmícháme. Krok 3: Ze vzniklé hmoty tvarujeme kuličky, které obalíme v kakau nebo strouhané čokoládě.

TIP: Rady a tipy pro nepečené kuličky

Zveřejněno 30. 11. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/okkL

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/okkL

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

Velice dobře vypadající recept, fotka jako z časopisu, že by si člověk moc rád sáhl přes obrazovku pro nějaký ten vzoreček;-):yes:

Mě taky:yes::-p

To se mi líbí :-p:yes:

Tématické fráze:
kuličky z ovesných vloček, kuličky z vloček, pikao kulicky, rumové kuličky z ovesných vloček, kulicky z pikaa, ovesné kulicky s kakaem, kakaové kuličky z ovesných vloček, ovesné kuličky prostřeno, kuličky z ovesných vloček top recept, kulicky s ovesnych vlocek, recept kuličky z ovesných vloček, kulicky z pickaa, prostreno palačinky z ovesných vloček, prostřeno kuličky z ovesných vloček, kuličky pikao, čokoládové kuličky z ovesných vloček, kuličky z vloček recept, recept na kuličky z ovesných vloček, rumové kuličky s ovesnými vločkami, kakaové kuličky z ovesných ovesných vloček

Suroviny:
vločky ovesné jemné, cukr vanilkový, kůra citronová, pikao, piškoty, šťáva citronová, kakao

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu