Čokoládové řezy s čokokrémem a šlehačkou
Recept ještě nebyl hodnocenPokud milujete čokoládu, určitě ochutnejte tyto výborné řezy. Nadýchaný čokoládový korpus je potřený výraznou rybízovou marmeládou a tvarohovo-čokoládovým krémem. Vše…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 347 kJ / 322 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 8,00 g |
– nasycené | 5,50 g |
– nenasycené | 2,30 g |
–– mononenasycené | 2,00 g |
–– polynenasycené | 0,30 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 100 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 55,00 g |
– cukry | 55,00 g |
––– laktóza | 5,00 g |
Pokud milujete čokoládu, určitě ochutnejte tyto výborné řezy. Nadýchaný čokoládový korpus je potřený výraznou rybízovou marmeládou a tvarohovo-čokoládovým krémem. Vše…
Pokud často mlsně přešlapujete u stánku s pralinkami a nemůžete se rozhodnout, kterou si koupit a ochutnat dřív, máme pro vás skvělý tip. Vyzkoušejte si podle tohoto…
Odebereme 10 půlek jader a ostatní ořechy jemně nastrouháme. Zapneme troubu na 180 ° C a plech 34x36 cm vyložíme papírem na pečení.Vejce s cukrem šleháme nejlépe ručním…
Dárky nemusíte nosit z obchodu, protože ty nejlepší jsou domácí s láskou vyrobené. Velmi oblíbené jsou rozmanité likéry, které zahřejí každého dospělého labužníka.…
Mouku prosejeme do mísy a promícháme s kypřícím práškem. Přidáme cukr a ostatní přísady. Metlou promícháme a vlijeme na plech s pečícím papírem.Vložíme do předem vyhřáté…
Oblíba hrnkových receptů je bezpochybně v jejich jednoduché přípravě. To ale neznamená, že moučník nelze skvěle vymazlit krémem a zdobením. Přesně jako v tomto receptu.…
Z 5 bílků a trochy cukru ušleháme pevný sníh. Žloutky utřeme se zbytkem cukru.Strouhanku, ořechy a prášek do pečiva smícháme a lehce zapracujeme i s citronovou kůrou…
Vyšlehat žloutky s cukrem do pěny, pomaličku přisypávat mouku do žloutkové směsi a nakonec přidat a metličkou opatně přimíchávat tuhý sníh z bilku.Vylít na pečící papír,…
Vyšleháme bílky s polovinou cukru,zbylý cukr šleháme cca 3 minuty se žloutky. Pak postupně přidáme vodu a střídavě sypké suroviny. Dáme na střední plech,pečeme ve…
Žloutky zalijeme vřelou vodou a šleháme je do pěny. Pak přidáme dvě třetiny odváženého cukru a šleháme, až pěna přechází v hustší krém.Zvlášť ušleháme pevný sníh z bílků…
Ze sladkého Pikaa můžete připravit skvělou osvěžující zmrzlinu, která přijde vhod v parných letních dnech. Postačí vám na to pouze vyšlehat Pikao se smetanou ke šlehání…
Piškot: Vše smícháme dohromady a dáme péct v kulaté dortové formě do předehřáté trouby na 180 stupňů. Čokoládu si nalámeme do misky na kostičky a smetanu s máslem…
Pikao v uzavřené plechovce vaříme ve vodní lázni 2-3 hod. Necháme do druhého dne vychladnout.Pudink uvaříme dle návodu s vanilkovým cukrem.Pikao vyšleháme a postupně…
Uvaříme pudink dle návodu na obalu, jen cukru dáme více. Doslova jej přesladíme. Další cukr už pak do směsi přidávat nebudeme. Můžeme dát i vanilkový cukr. Necháme…
a) V mléce rozpustíme čokoládu, přidáme kávu a kakao. Vaříme cca 3min. V mikrovlnce rozpustíme zmrzlinu, kterou lžící opatrně podáváme do hrnečku na čokoládu. Zdobíme…
Rohlíky příčně rozkrojíme a vnitřky co nejvíce vydlabeme. Vnitřky rohlíků si ponecháme.Tvaroh umixujeme s ovocem nebo marmeládou (jindy Pikaem, karamelem apod.). Do…
Máslo vyšleháme s cukrem do pěny. Postupně přidáváme vejce, mouku smíchanou s kakaem a práškem. Nakonec mléko a šleháme dohladka. Na plech na muffiny dáme papírové…
Nejprve uděláme krém. Začneme tím, že šlehačky vlijeme do misky. Při šlehání šlehačky přidáváme ztužovač šlehačky. Když to bude houstnout, tak přidáváme Pikao. Nakonec…
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Italská frittata aneb Omeleta, které spěch nesvědčí: Díky těmto fíglům bude krásně jemná a nadýchaná
Zvážili jsme, kolik masa vám doma zbyde po vykostění: Z kuřete půlka, z bůčku jen třetina, ale dobře jsou na tom ryby!
Retro vepřenky podle normy ČSN: Takové mívali kdysi v automatu Koruna a šťavnaté byly díky malému fíglu s ledovou vodou