Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 201 kJ / 526 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,98 g |
Tuky | 1,42 g |
Vláknina | 25,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 61 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 94,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šťouchané brambory s brokolicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QBo7
Moje poznámka
Šťouchané brambory s brokolicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QBo7
Nejnovější recepty
Zapečené houby se zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Kuličky ze salsiccie se špenátovou rýží
Přidáno před 4 hodinami
Lehká cuketová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno před 17 hodinami
Zavařené houby v láku
Přidáno před 17 hodinami
Lišky na špeku, pečená dýně s květákem a volská oka (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Ludvikova před 1 hodinou
Bramborové placičky
Karel kuchtik před 1 hodinou
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
janika491968 před 3 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
olivka před 3 hodinami
Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta
gatear před 14 hodinami
Langoše z jogurtu
EvaCh před 15 hodinami
Afrika řezy
dadmilka před 15 hodinami
Cuketová pochoutka
marunda před 16 hodinami
Vdolečky
gabrielamachova23 před 16 hodinami
Salát ze salátových okurek
alan.h před 16 hodinami
Tématické fráze:
brambory s brokolici,
šťouchané brambory,
šťouchané brambory recept,
štouchané brambory s brokolicí a sýrem,
nejlepší recepty na stouchane brambory,
zapečené šťouchané brambory s brokolicí,
recept na brokollici,
šťouhané brambory,
šťouchané brambory s cibulí,
šťouhané brambory s brokolicí,
šťouchané brambory s brokollicí,
štouchane brambory s brokolicí a smetanou,
stouchane brambory zapecene s brokolici,
brokolice s libečkem
Suroviny:
brambory,
brokolice,
cibule,
sádlo,
mléko,
libeček sušený,
sůl,
kmín celý
Komentáře (4)