Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 538 kJ / 1 563 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 66,49 g |
| Tuky | 21,66 g |
| Vláknina | 43,18 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 319 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 254,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborovo - tuřínový nákyp
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WX5X
Moje poznámka
Bramborovo - tuřínový nákyp
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WX5X
Nejnovější recepty
Polévka kulajda se zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Kapr se zeleninou a houbami
Přidáno před 11 hodinami
Kapr pečený na kmíně s nastavovanou kaší
Přidáno před 11 hodinami
Linecké skořicové kytičky
Přidáno před 11 hodinami
Linecké čtverečky s mašličkou
Přidáno před 12 hodinami
Nakládané tvarůžky
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
Barča před 9 hodinami
Plovdivské maso
zvon23 před 9 hodinami
Buřtgulášek z točeňáku
janmericka87 před 12 hodinami
Jablečné krémové řezy
Jitinka před 12 hodinami
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
Hylda před 13 hodinami
Mrkvové šátečky s povidly
HanaNova před 14 hodinami
Soukenický sekaný řízek
Merylas před 16 hodinami
Vlašský salát speciál podle ČSN
LadyLada před 16 hodinami
Celozrnné muffiny s medovou polevou
Lada Kašparová před 17 hodinami
Ořechová bábovka
Romanka67 před 19 hodinami
Tématické fráze:
náhrada brambor,
bramborovy nakyp recept,
jak zpracovat tuřín,
bramborový nákyp,
tuřínové karbanátky recepty,
náhrada ta brambory,
náhrada za brambory,
tuřínové recepty,
recepty co potrebujes do bramboraku testa
Suroviny:
mléko sojové,
cibule,
česnek sušený,
paprika sušená sladká,
kmín celý,
pepř,
anýz,
koření kari,
sůl himalájská,
vejce,
maso uzené,
brambory,
tuřín,
mouka špaldová hrubá,
solamyl
Komentáře (28)
(A také není třeba na cokoliv mimo chválu se hned stahovat, omlouvat nebo dokonce urážet. O tom přeci vaření není.)
Děkuji, tuřín je fajn :)
Klidně vař a přidávej dál, s experimenty pomaličku
Jinak - název byl opravdu tento, v záhlaví v nadpisu stránky (web) zůstává vždy původní název, jak byl zadán, i když v katalogu topek je změněn, to mám vyzkoušeno.
A tys mne včera tím tuřínem inspirovala
Jen si nejsem zcela jistá, zda má cenu, abych přidavala nejake dalši recepty :))))
Vím, že jsi reagovala na madlinu neboj