Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tuřínová polévka

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

22. 3. 2016 12:46

Suroviny

Porce: 3-4

Nutriční hodnoty

Energie2 616 kJ / 625 kcal
Bílkoviny7,40 g
Tuky57,73 g
Vláknina5,40 g
Cholesterol 128 mg
Sodík 23 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy17,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept je můj vlastní. Je možné ještě přidat smetanu a udělat polévku krémovou do které pak dáváme zvlášť restované žampiony.

Tuřín je málo používaný a přitom skvělý. Chutná trochu jako kedlubny a dá se použít i místo brambor.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

12. 3. 2022 09:25

Danecek007: super :-) díky za komentář a přeji hezký víkend :-K

Danecek007

10. 2. 2020 16:23

Tahle polévka je skvělá. Akorát jsem ten tuřín nastrouhal na hrubém struhadle a přidal hrst pohanky lámanky. Taková variace.:-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tuřínová recepty recept na tuřínovou polévka turinova krémová polévka tuřínova dumlikova polevka turinonova polévka tuřín polévka turinava polivka tuřínová polévka s pórkem

Suroviny: tuřín, brambory, cibule, žampióny, máslo, olej, vývar, fenykl, kardamom, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Tuřínová polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BmEJ