Přírodní drůbeží játra s maďarskou klobásou, cibulí a sýrovými krekry
Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 623 kJ / 627 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 73,78 g |
| Tuky | 28,07 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 1,40 g |
| Sodík | 2,08 g |
| Sůl | 4,85 g |
| Sacharidy | 18,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Tak 10-15 minut předem rozehřejeme troubu na 200 stupňů
Krok 2: Tvrdý sýr nakrájíme z rohu do rohu na trojúhelníčky a naskládáme je na pečící papír na plechu. Každý trojúhelníček okořeníme kořením, jaké máme rádi. Já použil Habibi z Turecka a sušený česnek. Ve chvíli, kdy vkládáme plech do trouby, ztlumíme teplotu na 180 stupňů
Pečeme 12-13 minut. Krok 3: Na pánvi rozehřejeme slunečnicový olej, přidáme na kolečka nakrájenou klobásu, následně játra, nakonec cibuli. Vše restujeme zhruba 5 minut. Osolíme a opepříme. Podáváme se sýrovými krekry, ale klidně i s opečenými bramborami, nebo s chlebem.
Pečeme 12-13 minut. Krok 3: Na pánvi rozehřejeme slunečnicový olej, přidáme na kolečka nakrájenou klobásu, následně játra, nakonec cibuli. Vše restujeme zhruba 5 minut. Osolíme a opepříme. Podáváme se sýrovými krekry, ale klidně i s opečenými bramborami, nebo s chlebem.
Zveřejněno 12. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Přírodní drůbeží játra s maďarskou klobásou, cibulí a sýrovými krekry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ELqN
Moje poznámka
Přírodní drůbeží játra s maďarskou klobásou, cibulí a sýrovými krekry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ELqN
Nejnovější recepty
Hřejivý karamelový Salko likér
Přidáno před 4 hodinami
Tvarohová štóla s citronovou polevou podle Josefa Maršálka
Přidáno před 6 hodinami
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 18 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 19 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Paprikový perkelt s vařenými vejci
MilosCz před 9 minutami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
jana.kulkova před 1 hodinou
Babiččin vaječný koňak
[email protected] před 2 hodinami
Hovězí polévka - přesnídávková
Jan Nemec před 4 hodinami
Išlské dortíčky
dra.carol před 6 hodinami
Bramborový salát na chlebíčky
JanaEly před 6 hodinami
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 13 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 15 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 16 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 16 hodinami
Tématické fráze:
játra po turecku,
játra na cibulce,
přírodní játra,
nejlepší játra po turecku,
recepty prirodni jatra,
přírodní játra recept,
přírodní játra recepty,
prirodni jatra na cibulce,
játra přírodní,
přírodní játra na cibuli,
přírodní játra recept s cibulí
Suroviny:
játra drůbeží,
klobása,
cibule,
olej,
pepř,
sýr tvrdý,
koření
Komentáře (12)