Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 416 kJ / 817 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,90 g |
| Tuky | 38,00 g |
| Vláknina | 35,00 g |
| Cholesterol | 59 mg |
| Sodík | 390 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 70,23 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mrazený hrach dáme do vriacej vody a cca 30 sekúnd varíme. scedíme, ochladíme.
Krok 2: Majonézu dochutíme soľou, korením a citrónovou šťavou.
Krok 3: Hrášok zmiešame s majonézou, vmiešame petržlenovú vňať. Necháme v chlade odstáť.
Zveřejněno 15. 1. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchý hráškový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qWp7
Moje poznámka
Jednoduchý hráškový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qWp7
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 5 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 9 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 10 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 11 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 44 minutami
Medvědí tlapky
hoopoo před 47 minutami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 53 minutami
Banánky ze strojku
Vilik před 59 minutami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 1 hodinou
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 2 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 2 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 3 hodinami
Konfitovaná hovězí líčka
JanSmola před 4 hodinami
Tématické fráze:
hraskovy salat,
hrachovy salat,
jednoduchy hraskovy krém,
mrazeny hrach a salat,
hraškovy salat na kyselo
Suroviny:
hrášek mražený,
majonéza,
sůl,
pepř bílý,
citron,
petrželka
Komentáře (9)
tento šalát a ešte šalát z červenej repy a kukurice sú momentálne hitom u nás. Teda, čo sa šalátov týka.
Ale takový hrášek poteplu, jen s máslem a možná špetkou soli..., tak to je něco, že