Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuře s ořechy, brusinkami a Hermelínem

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Kocmax Kocmax

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 484 kJ /
355 kcal
Bílkoviny12,45 g
Tuky26,83 g
Vláknina4,01 g
Cholesterol 25 mg
Sodík 343 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy13,85 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kuřecí maso naklepeme, okořeníme a nasucho opečeme na pánvi. Krok 2: Maso dáme na talíř, na něj položíme Hermelín a vložíme do mírně vyhřáté trouby, aby se sýr trochu rozpustil a maso nevychladlo. Krok 3: Výpek na pánvi podlijeme trochou vody (jen na dno pánve, aby se odvařila šťáva z masa). Krok 4: Přidáme čerstvé brusinky a ořechy a povaříme asi 3 minuty. Krok 5: Nakonec přidáme zavařené brusinky a prohřejeme. Krok 6: Brusinkovou směs přidáme na talíř k masu.

Zveřejněno 30. 4. 2017

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1k2q

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1k2q

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

ach jo:-( jeden recept jak druhej:-( a všechny evidentně bez chuti

Kocmax: aha, já myslela, že jen vaříte bez tuku kvůli hubnutí, takže jsem si říkala, že jídlo se samozřejmě obejde bez tuku, ale může se dobře ochutit, nevěděla jsem, že jde o tuto dietu, takže se omlouvám:-):-K

Lenunka: To je v pořádku. Asi jsem to měla lépe napsat do profilu, ale je tam málo znaků na to, abych tam vylíčila celou naši problematiku a taky nechci, aby to vypadalo, že moje recepty jsou návodem, jak vařit při zánětu slinivky. Ta dieta je mnohem přísnější, než já uvádím v receptech. My jsme se k takto volné dietě dopracovali po 5 letech po zánětu. Kdyby si podle toho někdo uvařil třeba po měsíci, nejspíš by skončil v nemocnici.

Tématické fráze:
kuře s brusinkami, kuře s hermelínem, kuře s ořechy,brusinkami a hermelínem, kuře s brusinkami a hermelínem, brusinky do jidla, kureci s brusinkami a kesu, jak vařit slinivka, recept na kuře při žlučník, kure dieta slinivka, kuře s hermelínem a brusinky, kuře při dietě slinivky, pankreatická dieta recepty, jídla s brusinkami, kure na oresich, kure s nadivkou s brusinkami

Suroviny:
řízky kuřecí, brusinky, brusinky zavařené, ořechy vlašské, sýr hermelín, koření na kuře, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu