Živáňská z jednoho pytle

Ostatní Doba přípravy: 60 minut 8 názorů

Ostatní Doba přípravy: 60 minut 8 názorů

Suroviny 4 porce

2 kuřecí prsa (dělám i z vepřového)
2 domácí klobásky
100 g anglické slaniny
1 větší cibule
1/2 zelené papriky
1/2 červené papriky
3 stroužky česneku
5-6 středních brambor
1 lžíce kremžské hořčice
2 lžíce oleje
sůl
pepř
koření dle vaší chuti
1 vejce nevařené

Postup přípravy receptu

  1. Maso a zeleninu nakrájíme na větší kousky a dáme do mísy.

  2. Přidáme našprtaný česnek a všechny ostatní suroviny, dobře promícháme a vše dáme do předem připravené pečící folie (sáčku), na omyté a na plátky cca 2,5 cm nakrájené nevařené brambory.

  3. Pečeme na 220 stupňů cca 30 (u vepřového 45) minut, pak odstřihneme vršek a pečeme ještě 5 -10 minut.

Komentáře k receptu Živáňská z jednoho pytle

Tématické fráze: živáňská do pekáče živáňská pečeně do pekáče zivanska recepty živáňská živánská v pekáči recept živanska živáňská recept top recepty zivanska živáňská z jednoho hrnce živáňská v hrnci domácí živáňská živáňská z pekáče recepty živáňská pitle živáňská ve na folii živánská v pečícím sáčku živánská pečeně z pekáče našprtaný česnek hovězí pečeně z pečícího sáčku živáňská pečeně v pekáčku