Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Člobrdo

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

blazinek blazinek

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Korpus proříznout, promazat, nechat dobře ztuhnout v lednici a potáhnout. Figurky jsem dělala den předem, aby vytvrdly.

Zveřejněno 6. 11. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Člobrdo

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/X58g

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Člobrdo

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/X58g

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (15)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Moc pekne!:-8

:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

skvělé provedení :yes:

Těším se až si zahraju tu hru.:yes::-*

děkuji holky,pokud jde o marcipán už si doma nedělám jelikož dělám více dortů tak si chci usnadnit práci objednávám si zde-cukrarskepotreby.cz/ a osvědšený mám-white icing callebaut(WI) ten dobrý jak na potahování tak na figurky,dekorace a pasta dama dekor-modelovací hmota IRCA s ním ráda potahuju když dělám figurky přidávám moučkový cukr nebo kukuřičný škrob je totiž jemnější tak aby lépe vytvrdl.Na tento dort jsem použila půl kg WI na potažení a půl kg IRCA na hrací desku a figurky.Ale holky dort byl velký přesně jako hrací deska a měl váhu 4,8 kg

Krásné, hned si ho syn vybral k 7 narozkám, které má za 14 dní.Kolik té hmoty na to budu potřebovat a kde ji prosím seženu nebo jak se dělá? Díky:yes::-*

:-):yes::yes:+5

Sice by tyhle marcipánové záležitosti u nás doma nezabodovaly, ale u mně jasně jo! Krásné :yes::-K +2

Mně by zase moc zajímal ten kofila krém :-p:-p:yes:

Mohla by jsi napsat recept na ten marcipán jak ho děláš?:-):-))

Tématické fráze:
kofila krém, krém kofila, kofila dort, kofila recepty, recept kofila krém, white icing práce s ním, krém na dort kofila, pasta dama top recept, jak se dela konik potahovane hmoty na dort, vláček z marcipánu, bělení utěrek recept, dort kofila, čím bělit marcipán, jak udělat velké potahované figurky na dort, kofila, pasta dama top 5 kg diskuze, pasta dama dekor irca, pasta dama dekor, jak nechat ztuhnout marcipanove figurky, figurka surikaty z marcipánu

Suroviny:
korpus ořechový, tyčinka kofila, marcipán

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu