Rum

Suroviny 2,5 kg

tmavý korpus
marmeláda
Krém:
5 dkg másla
5 dkg hladké mouky
rum
moučkový cukr
vanilkový cukr
2 másla
punč
marcipán

Postup přípravy receptu

  1. Korpus má každá ten svůj nej.

  2. Krém jsem dělala po prvé a moc mi chutnal tak proto píši postup:
    Rozehřejeme 5 dkg másla, přidáme 5 dkg hlad. mouky a umícháme jíšku.

  3. Uvaříme 250 ml grogu (já dala 100 ml rumu a zbytek do 250 ml horké vody)a přimícháme do jíšky odstavíme ze sporáku přidáme 1 vanilkový cukr a necháme vychladnout (je to hustá lepivá hmota).

  4. Ušleháme másla s cukrem a po vychladnutí přidáváme po lžících (kaši).

Poznámka od kuchařky

pro inspiraci

Komentáře k receptu Rum

Předchozí 1 2

Tématické fráze: recept na rum recept na výrobu rumu rum recept výroba rumu jak vyrobit rum jak se dělá rum jak udělat rum jak udělat lesklý marcipán výroba rumu recept výroba rumu z brambor výroba grogu rum výroba recept rum jak se vyrábí rum jak si vyrobit rum dort rum rum z brambor rum recepty jak si udělat rum lesklý marcipán