Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 718 kJ / 889 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,24 g |
| Tuky | 26,98 g |
| Vláknina | 8,60 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 1,55 g |
| Sůl | 3,64 g |
| Sacharidy | 113,90 g |
Postup přípravy
Obalíme je v mouce, protáhneme osolenými rozšlehanými vejci a poté v kypré strouhance, kterou lehce rukou k řízkům přitlačíme. Krok 3: Obalené řízky pozvolna smažíme v rozehřátém přepuštěném másle, cca 8 minut z každé strany. Krok 4: Podáváme s vařenými brambory, lehce polité rozpuštěným máslem a posypané nakrájenou pažitkou.
Zveřejněno 5. 6. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí řízek, obalený v kypré strouhance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qEQG
Moje poznámka
Kuřecí řízek, obalený v kypré strouhance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qEQG
Nejnovější recepty
Kančí řízky v hořčici
Přidáno před 3 hodinami
Dýňové krekry z kvásku
Přidáno před 4 hodinami
Strouhané řezy
Přidáno před 5 hodinami
Plněné dýňové buchty
Přidáno před 5 hodinami
Černé fazole s rýží a paprikou
Přidáno před 6 hodinami
Bramborový koláč "Co dům dá"
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Výborné jednoduché muffiny
Janina33 před 10 minutami
Pomazánka Palivec
ricci před 38 minutami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Cinderka před 41 minutami
Vepřová plec na hořčici a barevném pepři
Romecka7 před 1 hodinou
Šlehačková buchta
hliboka před 1 hodinou
Dýňová polévka se smetanou
Shiki před 2 hodinami
Vynikající langoše
Magdalena.Dobromila před 2 hodinami
Guláš z divočáka s hrnkovými knedlíky
Zabakcb před 3 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Jitinka před 3 hodinami
Květákové karbanátky s anglickou slaninou a sýrem
Ivcatkoo před 4 hodinami
Tématické fráze:
jak obalit rizek,
jak obalit rizky,
obálení řízků,
obalene rizky do mrazaku,
obalený řízek,
jak nejlepe obalit rizky,
obalene řizky,
jak obalit kuřecí řízky,
řízky do mrazáku,
strouhanka na řízky,
postup obalení řízků,
obalení řízek,
řizek obaleny,
řizky obalene,
kuřecí rizek doba smažení,
řízky ve strouhance,
obaleny rizek do mrazaku,
jak nejlepe obalit rizek,
obalení řízky,
jak nejlepe obalit ryzky
Suroviny:
kuře čtvrtky,
sůl,
česnek granulovaný,
mouka hladká,
rohlík,
vejce,
ghee
Komentáře (5)