Řízky pod strouhankou

Kroupovka Kuchařka: Kroupovka

Doba přípravy: 20 minut 3 porce Vepřové maso 8 názorů

Suroviny

3 vepřové plátky
3 plátky uzeného sýra
3 vejce
2 cibule
vegeta
sůl
pepř
2 lžíce oleje
2 hrsti strouhanky
Recept si zatím oblíbilo 13 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Vepřové plátky masa naklepeme, opepříme a posypeme Vegetou, nebo zvolíme podle obliby jiné koření. Vložíme do zapékací mísy, kterou jsme vymastili olejem.

  2. Na okořeněné maso dáme plátek uzeného sýra, na sýr nalijeme osolenou směs z vajíček a nadrobno nakrájené cibulky, posypeme strouhankou tak aby se vsákla do vajec a vytvořila krustu.

  3. Pečeme v předehřáté troubě při 190 stupních asi 30 minut.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Řízky pod strouhankou

Tématické fráze: maso pod strouhankou maso posypané strouhankou řízky v kukuřičné strouhance rizek posypany strouhankou kuřecí maso se strouhankou zapečené vepřové plátky se strouhankou maso se strouhankou kuřecí řízek s kukuřičnou strouhankou strouhanka na řízek řízky ve strouhance řízek v panco kukuřičné strouhance recepty na rizek ze syrem a srouhankou řízek v kukuřičné strouhance vepřové plátky ve strouhance a ve vajíčku na na cibuli plátky pod strouhankou zapečené vepřové se strouhankou pod strouhankou plátky s cibulí a strouhankou řízek s kukuřičnou strouhankou recept maso ve strouhance a ve vajicku