Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 273 kJ / 65 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,05 g |
Tuky | 0,19 g |
Vláknina | 7,54 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 11,61 g |
Postup přípravy
Ředkvičky omyjeme a nakrájíme na kousky. Na kousky nakrájíme také okurky a červenou cibuli. Krok 3: Vše dáme do misky, osolíme, opepříme a promícháme. Krok 4: Zakápneme olivovým olejem, limetkovou šťávou a posypeme parmezánem.
Zveřejněno 23. 9. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ředkvičkový salát s parmezánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5vGv
Moje poznámka
Ředkvičkový salát s parmezánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5vGv
Nejnovější recepty
Jednoduché a rychlé rizoto s ředkvičkami
Přidáno před 2 hodinami
Tartaletky s rebarborovým pudinkem
Přidáno před 2 hodinami
Chuťovky s uzenou vepřovou panenkou
Přidáno před 3 hodinami
Brynzáky s opečenou šunkou a cibulkou
Přidáno před 3 hodinami
Bramborové placičky se špenátem a vejcem
Přidáno před 3 hodinami
Jablečné linecké řezy
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené krůtí stehno s cibulí
Radka61 před 21 minutami
Milionová polévka našich babiček
ZuzkaBob před 44 minutami
Lehký tvarohový koláč
Veronika98 před 1 hodinou
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
Sahula před 1 hodinou
Zeleninový krém s restovanými žampiony
Jelen97 před 1 hodinou
Smažená treska
TondaJ před 2 hodinami
Cuketový krém s bílkovými nudlemi
Jelen97 před 2 hodinami
Dršťková polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Cuketová pizza
ovocny.caj před 2 hodinami
Jogurtové muffiny
Hansenka před 2 hodinami
Tématické fráze:
ředkvičkový salát,
ředkvičkové listy,
salát s parmazánem,
ředkvičkový salát - recepty,
jednoduchý salát s parmezánem,
recept salát ředkvičky,
recept na salát s ředkvičkou,
ředkvičkový salát s parmazánem
Suroviny:
ředkvičky,
okurky sterilované,
cibule červená,
česnek,
šťáva limetková,
olej olivový,
pepř,
parmazán
Komentáře (2)