Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 22 559 kJ / 5 392 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 118,72 g |
| Tuky | 286,74 g |
| Vláknina | 33,50 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 418 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 567,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 9. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Babiččina olejová bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QxzL
Moje poznámka
Babiččina olejová bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QxzL
Nejnovější recepty
Rizoto s tuňákem a sušenými rajčaty
Přidáno před 3 hodinami
Rychloštrúdl
Přidáno před 3 hodinami
Máslová dýně
Přidáno před 5 hodinami
Kakaový perník s marmeládou
Přidáno před 5 hodinami
Strakatý řez s jablky
Přidáno před 7 hodinami
Kolínka s vajíčkem
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čočková polévka s párkem
Kajkajak před 24 minutami
Řezy ORGASMUS
VerkaDvorakova před 2 hodinami
Krkovička z trouby
bint2103 před 2 hodinami
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Cadule před 2 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
Hana1234 před 2 hodinami
Kakaový olejový korpus na dort
Mart1neek před 3 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
Machachar před 3 hodinami
Medovníková roláda
vagundova před 4 hodinami
Labužnický králík na smetaně
LumirDavid před 4 hodinami
Krkovička pečená po staročesku
Lida.Rose před 4 hodinami
Tématické fráze:
olejová bábovka jako od babičky,
olejová bábovka,
bábovka jako od babičky,
nadýchaná olejová bábovka,
babiccina bábovka,
olejova babovka recept,
olejová bábovka od babicky,
olejová nadýchana bábovka,
vetsi olejova bábovka recept,
olejová babovka jak od babičky,
babička olejova,
babička z oleje,
olejová bábovka od od babičky,
olejová babičky,
dvoubarevná bábovka zebra,
olejová bábovka podle babičky,
babovka,
babiččiny recepty,
babicina olejová bábovka,
olejová bábovka nadýchaná
Suroviny:
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
vejce,
cukr písek,
cukr vanilkový,
kůra citronová,
olej,
mléko,
kakao,
sádlo,
mouka hrubá
Komentáře (9)
Pruhy? Tak, jako klasické mramorování, jen po troškách, ne najednou. Pokaždé naliju po celém obvodu bábovky trochu těsta světlého, pak na něj kruh těsta tmavého, na něj opět světlé - a vždy se snažím tekoucím pramínkem "jet" středem předešlého pruhu. Několikrát to prostřídám, až vznkne tohle mramorování