Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cornflakes paličky

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

La Furi Roja La Furi Roja

Snadný

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Cornflakes rozdrtíme (já je drtím v elektrickém sekáčku), smícháme s hladkou moukou a kořením. Všechno dávám od oka, dle chuti a množství, které zrovna dělám, jen rozmarýnu opravdu malinko. Krok 2: Kuřecí paličky omyjeme, osušíme, namočíme do oleje a obalíme ve směsi. Pořádně směs přitlačíme na kuře. Pečeme na pečícím papíře asi 20 minut z každé strany na 180°C.

Zveřejněno 1. 6. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cornflakes paličky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GkR8

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cornflakes paličky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GkR8

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

Paličky ze vnitř krvavé ale to byla asi moje chyba ale recept dobry
:-Q

Katkamatka: příště pečte déle :)

<3:yes:

Tématické fráze:
kuřecí paličky v cornflakes, cornflakes, kureci spalicky v cornflakes, kuřecí paličky corn flakes, kureci palicky v corn flakes, cornflakes recepty, pečené maso v cornflakes, řízky obalené v cornflakes, kuřecí paličky v cornflake, kuřecí paličky corn, pečené kuřecí špalíčky v cornflakes, kuřecí paličky cornflakes, recept z cornflak, špalíčky v cornfalkes, kuřecí špalíčky obalené v cornflakes, recepty z cornflakes, recept cookies z cornflakes

Suroviny:
paličky kuřecí, corn flakes, olej, sůl, pepř, rozmarýn sušený, česnek sušený, paprika sušená sladká, koření grilovací

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu