Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Jitrnicové karbenátky

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 4. 2010 18:10

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 284 kJ / 307 kcal
Bílkoviny17,23 g
Tuky10,51 g
Vláknina2,15 g
Cholesterol 267 mg
Sodík 461 mg
Sůl1,09 g
Sacharidy34,78 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdro: Pošli recept - paní Petra Sanduová

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 4. 2010 17:01

Franto, v receptu není žádná chyba, píšu jen, že já jsem to dělala z jedné jitrnice a možná, kdyby to někdo dělal z více jitrnic, měl by dát více, než jedno vajíčko.;-)

Franta

29. 4. 2010 16:54

Co mám udělat aby se mi jitrničky nerozpadly? Reaguji jenom na předchozí komentář. Paní Remková píše, že je to její chyba. Ale jaká chyba? Něco zapomněla do receptu napsat? Chci karbenátky udělat, ale nevím jestli je recept úplný. Zaskočil mě ten komentář o chybě.

Ivana79 Ivana79

29. 4. 2010 14:00

Janka,tak dúfam že ti to nebude vadiť,pridala som fotku z dnešného obeda:-8Viem,že sú to neni tie karbenátky,ale keby sa náhodou ešte niekomu nepodarilo,tak sa to dá jesť aj takto s dusenými zemiakmi a mojou "moravankou":-Dtak voláme našu zaváranú zeleninu;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 4. 2010 19:08

Tak snad tě to neodradilo;-). Přítel si fakt pochutnal a je to zase trochu jiné, než jitrnice;-)

Ivana79 Ivana79

28. 4. 2010 19:02

Ano,chutilo;-)No ja som to nerobila z jaternice,ale iba z tej zmesi,čo zostala zo zabíjačky a už sme to nemali kam plniť:-8Ale odhadom som z toho odobrala množstvo asi ako 1 jaternica.Možno viac...Ale aj tak ma to prekvapilo,lebo rovnaký pomer dávam aj do mletého mäsa a nikdy sa ešte nerozpadlo.Ale tvoja chyba to neni,aj Jendovi sa podarilo,len mne nie:-//:-DAle v každom prípade,chuť bola ozaj výborná:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 4. 2010 18:52

Ivo, to je asi moje chyba:-(. Já jsem to dělala z jedné jitrnice, ty určitě z více, ne?:-O. Já všechno dělám tak na jednu porci, jen pro přítele, pokud je to na večeři:-/, tak jsem napsala vajíčko:-// a proto ti to asi nedrželo. To těsto je řidší, taky záleží na tom, jak moc vyždímáš ty rohlíky od mléka. Já jsem původně chtěla přidat strouhanku taky, ale pak jsem to hned z té misky házela do druhé misky se strouhankou a vytvarovala už vlastně obalené a tak jsem nic nepřidávala, aby nebyly takové hutné. Tak snad vám ti i tak chutnalo:-/

Ivana79 Ivana79

28. 4. 2010 18:13

Janka,tak sme pred chvíľou dojedli,chuťovo výborné:yes:ale niečo som asi urobila zle,lebo sa mi strašne rozpadávali:-(Tá zmes bola dosť riedka,tak som pridala strúhanku,ale aj tak to nedržalo,neviem či som nemala dať radšej 2 vajíčka:-//Ale nevadí,máme z toho takú "kašu":-Dktorú sme si natreli na chleba a s čalamádou to nemalo chybu;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 4. 2010 22:12

Díky za body všem a Jendo, děkuji za fotečky a jsem ráda, žes vyzkoušel:-)

BILKOVAI BILKOVAI

27. 4. 2010 22:11

Na mrazáku mám dvě jitrničky....:-D:-)):-K:yes:

misza misza

27. 4. 2010 21:57

Jani no to musí být mňamka:-O To stojí za vyzkoušení. Jendo přidal si nádherné fotky.:-*:-K +18:yes:

Jenda1 Jenda1

27. 4. 2010 20:55

Jani, dnes jsem vyzkoušel a pro mne báječný recept:-p:-p:-p:yes::yes:. Přidávám fotky;-). :-!:-)):yes::yes::-K. +17

Ivana79 Ivana79

24. 4. 2010 13:58

Tiež ma to zaujalo,jaternice mám doma stále,už som skúšala s vajíčkom,ale toto tiež čo najrýchlejšie vyskúšam;-)Dobrý receptík:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 4. 2010 08:50

Růžo, stačí jedna. Já je zásadně kupuji v tom malém obchůdku, co tady máme. Jsou z Komorní Lhotky a jsou jak domácí:-p, ale na tady ten recept jsem si koupila jednu v Albertu a to si pak stejně dochutíš;-) Já dala 4 stroužky šesneku, ale příště bych dala víc:-p

cathleen cathleen (moderátorka)

24. 4. 2010 06:46

:-p:yes::yes:

ruzena ruzena

23. 4. 2010 21:02

Jano to musí být dobrý:-p tak to by mě nenapadloz jitrnic udělat karbanátky:-D hned bych vyzkoušela,ale nemám ty jitrnice,tak až je koupím:yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové tituly!

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jitrnicove karbanatky karbanátky z jitrnic karbanátky z jitrnice jitrnicový nákyp jitrnicové jitrnicové smaženky karbenatky jitrnicové placky jitrnicové recepty jitrnicové karbanátky recept kolik rohlíku do jitrnic jak udělat karbanátky co udelat z jaternic co udelat z jitrnice jitrnicove placicky jitrnicový karbanátek co udělat s jitrnice jitrnice do mrazáku jitrnice recept jitrnici do mrazáku

Suroviny: jitrnice, rohlík, vejce, sůl, majoránka, česnek, strouhanka, olej, mléko

TopRecepty.cz

Jitrnicové karbenátky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/z638