Zapečený květák s brokolicí a dvěma druhy sýru podle Eduarda
Suroviny
Porce: 2-4 porce, podle velikosti zeleniny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 360 kJ / 564 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,00 g |
Tuky | 29,00 g |
Vláknina | 20,50 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 650 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 18,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečený květák s brokolicí a dvěma druhy sýru podle Eduarda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OjvE
Moje poznámka
Zapečený květák s brokolicí a dvěma druhy sýru podle Eduarda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OjvE
Nejnovější recepty
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno před 4 hodinami
Placičky z podmáslí
Přidáno před 7 hodinami
Karpatské lečo
Přidáno před 7 hodinami
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno před 10 hodinami
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno před 11 hodinami
Čajot restovaný s krevetami a nudlemi z jedné pánve
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová topinková směs
douver před 13 minutami
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
Sahula před 19 minutami
Škvarkové tyčinky
HanaS92 před 43 minutami
Kokosová roláda od IvettyG
Dyna1 před 1 hodinou
Bublanina
alenalentz před 3 hodinami
Nadýchané čokoládové muffiny
Lucie1001 před 3 hodinami
Zeleninový bulgur
Lucie1001 před 3 hodinami
Cuketová buchta
miryg13 před 4 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
ErikaU před 6 hodinami
Bleskové rohlíky
Lidusenkaf před 6 hodinami
Tématické fráze:
zapečený květák s brokolicí a kuskusem,
zapečený květák s brokolicí,
jak uvarit kvetak a brokolici,
zapečená brokolice s květákem,
recept květák s brokolice,
brokolice recepty a květáku,
zapečené brambory s brokolicí a 4 druhy sýru,
kuskus s s květákem a brokolicí,
recept zapečený květák s brokolicí
Suroviny:
květák,
brokolice,
sýr camembert,
olej,
máslo,
sýr gouda,
sůl,
pepř,
koření provensálské
Komentáře (6)