Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 100 kJ / 980 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,50 g |
| Tuky | 90,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 310 mg |
| Sodík | 1,08 g |
| Sůl | 2,75 g |
| Sacharidy | 14,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 7. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vegetariánské těstoviny se sýrem a smetanou bez pečení v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/loKr
Moje poznámka
Vegetariánské těstoviny se sýrem a smetanou bez pečení v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/loKr
Nejnovější recepty
Salát Emerald
Přidáno před 3 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 3 hodinami
Florentýnky z ořechové směsi
Přidáno před 4 hodinami
Kakaové pusinky
Přidáno před 4 hodinami
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 5 hodinami
Vánoční nepečená roláda podle Kamily Nývltové
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboráčky
Anickamanicka před 36 minutami
Domácí langoše
Jurkano před 39 minutami
Perníčky
horakova654 před 1 hodinou
Kuřecí prsa po francouzsku
Javor před 1 hodinou
Bábovka (hrníčková, olejová)
Dasa65 před 1 hodinou
Pohanka se smaženou cibulí a slaninou
Michal_amater před 1 hodinou
Vařená majonéza
SenBri před 1 hodinou
Masové kuličky na způsob guláše
BinaSa před 2 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Misa12345 před 2 hodinami
Nepečená kokosová roláda
HanaBerankova před 2 hodinami
Tématické fráze:
těstoviny se syrem,
těstoviny se sýrem recepty,
recepty parmesan smetana vegeterianske,
vegetarianske fleky
Suroviny:
těstoviny semolinové,
smetana ke šlehání,
sýr tvrdý,
bylinky,
bazalka čerstvá
Komentáře (8)
Určitě ne ani eidam ani mozzarella...vytvoření koule je skoro jisté....čedar, parmezán, gorgonzola určitě lepší volba. Já osobně zahřeji smetanu skoro k varu, přidám nastrouhaný sýr, na mini teplotě míchám do rozpuštění a přidám uvařené těstoviny. Promíchám, přiklopím a nechám chvíli "usadit".
Bazalka určitě ano.
za 2. všechny suroviny v hrnci smícháme dohromady a vaříme do zhoustnutí.
A děkuji za komentář