Rajčatový džem k vyzrálým sýrům
Z rajčat lze vyrobit opravdu nepřeberné množství pochutin. Ať už je to kečup, omáčka na těstoviny nebo třeba tento džem. K oloupaným rajčatům stačí přidat pár výrazných surovin, společně povařit a chutný džem je hotový. Podávat ho můžeme třeba k vyzrálým sýrům.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 148 kJ / 1 948 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,47 g |
Tuky | 2,37 g |
Vláknina | 16,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,27 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 463,73 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 12. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rajčatový džem k vyzrálým sýrům
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G4K3
Moje poznámka
Rajčatový džem k vyzrálým sýrům
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G4K3
Nejnovější recepty
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 1 hodinou
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 3 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 6 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 6 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 6 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 7 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 1 hodinou
Zapečený špenát
chocho před 3 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 3 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 4 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 5 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 7 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 8 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 9 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 9 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 10 hodinami
Tématické fráze:
marmelada k syrum
Suroviny:
rajče,
cukr krystal,
šťáva limetková,
zázvor,
sůl
Komentáře (10)
No, přistupuji na vaši hru a na reklamu za hubičku (když vám to tady trpí
A proč?
Recepty jsou přece nadčasové, že