Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 667 kJ / 1 116 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,37 g |
Tuky | 12,83 g |
Vláknina | 8,21 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 110 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 194,43 g |
Postup přípravy
Krok 1: Omytého kapra osolíme, pokapeme citronem a necháme chvíli uležet. V pivu rozšleháme vejce, koření, hořčici, bazalku a postupně přidáváme mouku až do polohustého těstíčka.
Krok 2: Kapra poprášíme moukou a namáčíme v těstíčku. Smažíme v rozehřátém oleji pozvolna dozlatova. Hotové odkládáme na papírový ubrousek odsát přebytečný tuk.
Podáváme s bramborami nebo se salátem.
Podáváme s bramborami nebo se salátem.
Zveřejněno 17. 3. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapr v křupavém těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M4O1
Moje poznámka
Kapr v křupavém těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M4O1
Nejnovější recepty
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno před 2 hodinami
Lišky na špeku, pečená dýně s květákem a volská oka (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 5 hodinami
Řízky z pýchavky
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno 4. 8. 2025 16:57:15
Houbová omeleta
Přidáno 4. 8. 2025 12:00:03
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
Přidáno 4. 8. 2025 07:24:33
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Langoše z jogurtu
EvaCh před 26 minutami
Afrika řezy
dadmilka před 1 hodinou
Cuketová pochoutka
marunda před 1 hodinou
Vdolečky
gabrielamachova23 před 2 hodinami
Salát ze salátových okurek
alan.h před 2 hodinami
Lečo se smaženými vejci
stosmi před 4 hodinami
Švestkové knedlíky
Irena1984 před 5 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Irena1984 před 5 hodinami
Gratinovaná cuketa s brambory
VeruHat před 6 hodinami
Americké okurky
Ala17 před 8 hodinami
Tématické fráze:
kapr v testicku
Suroviny:
kapr,
pivo světlé,
vejce,
hořčice,
paprika sušená sladká,
kmín mletý,
bazalka čerstvá,
mouka hladká,
kypřící prášek,
sůl,
pepř,
šťáva citronová,
olej
Komentáře (3)