Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dominikův candát

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Jaromira18 Jaromira18

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

Suroviny

Porce: 4 porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie83 kJ /
20 kcal
Bílkoviny0,64 g
Tuky0,46 g
Vláknina1,31 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy2,65 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Porce masa osušíme, nařežeme kůži, posypeme solí, kmínem, tymiánem, pažitkou a dáme do lednice na 30 minut proležet. Krok 2: Na pánvi rozpustíme máslo a porce candáta opečeme dozlatova. Podáváme s brambory.

Zveřejněno 1. 8. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dominikův candát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5NZ8

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dominikův candát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5NZ8

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

cathleen: Moc děkuji, bylo a opravím to. :-K

Candát je vynikající ryba, jednoduše připravený je nejlepší,:yes: jen bych tou pažitkou (dala bych ji víc) posypala až na závěr už hotovou rybu;-)

Jarko, té pažitky má být na 4 porce ryby opravdu jen půl malé lžičky, nemá to být půl lžíce:-?

Eja57: Moc děkuji, na kapra většinou používám citronovou šťávu, ale na candáta jí nechtějí.:-K

MamlajdaD: Moc děkuji, mohl by se udělat složitěji, ale takhle ho mají kluci nejraději.:-K

Říká se, že v jednoduchosti je krása a tento recept to naprosto potvrzuje. :-D Určitě by mi rybka chutnala a navíc - miluji tymián. :-8 Jen nějak nepotkávám candáta. ;-( Ale vnouček Dominik se má u tebe jako v ráji! :yes:;-) Zdravím! :-K:-K:-K

Candát je skvělá ryba...a takhle jednoduše je nejlepší, zakápla bych na talíři trochou citronu a byla bych naprosto spokojená:yes:

Suroviny:
candát, kmín mletý, tymián, pažitka, sůl, máslo

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu