Dominikův candát

Jaromira18 Kuchařka: Jaromira18

Doba přípravy: 50 minut 4 porce Ryby 7 názorů

Suroviny

4 porce candáta
1/2 lžičky mletého kmínu
1/2 lžičky nasekaného tymiánu
1/2 lžíce nakrájené pažitky
sůl
máslo na opečení
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Porce masa osušíme, nařežeme kůži, posypeme solí, kmínem, tymiánem, pažitkou a dáme do lednice na 30 minut proležet.

  2. Na pánvi rozpustíme máslo a porce candáta opečeme dozlatova. Podáváme s brambory.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 2 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Dominikův candát

  • Jaromira18 Jaromira18(autor receptu)

    cathleen: Moc děkuji, bylo a opravím to. :-K

    Odpovědět

  • maris maris

    Candát je vynikající ryba, jednoduše připravený je nejlepší,:yes: jen bych tou pažitkou (dala bych ji víc) posypala až na závěr už hotovou rybu;-)

    Odpovědět

  • cathleen cathleen(moderátorka)

    Jarko, té pažitky má být na 4 porce ryby opravdu jen půl malé lžičky, nemá to být půl lžíce:-?

    Odpovědět

  • Jaromira18 Jaromira18(autor receptu)

    Eja57: Moc děkuji, na kapra většinou používám citronovou šťávu, ale na candáta jí nechtějí.:-K

    Odpovědět

  • Jaromira18 Jaromira18(autor receptu)

    MamlajdaD: Moc děkuji, mohl by se udělat složitěji, ale takhle ho mají kluci nejraději.:-K

    Odpovědět

  • MamlajdaD MamlajdaD

    Říká se, že v jednoduchosti je krása a tento recept to naprosto potvrzuje. :-D Určitě by mi rybka chutnala a navíc - miluji tymián. :-8 Jen nějak nepotkávám candáta. ;-( Ale vnouček Dominik se má u tebe jako v ráji! :yes:;-) Zdravím! :-K:-K:-K

    Odpovědět

  • Eja57 Eja57

    Candát je skvělá ryba...a takhle jednoduše je nejlepší, zakápla bych na talíři trochou citronu a byla bych naprosto spokojená:yes:

    Odpovědět

Zapomněl/a jsem heslo