Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 956 kJ / 229 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 6,99 g | 
| Tuky | 6,22 g | 
| Vláknina | 10,19 g | 
| Cholesterol | 18 mg | 
| Sodík | 34 mg | 
| Sůl | 0,05 g | 
| Sacharidy | 34,35 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 8. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Omáčka z mangoldu (takový dobrý "špenát")
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mv39
Moje poznámka
					 
				
Omáčka z mangoldu (takový dobrý "špenát")
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mv39
Nejnovější recepty
	
			 
	
Okoun nilský na česnekovém másle
Přidáno před 13 hodinami
	
			 
	
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 15 hodinami
	
			 
	
Bramborové knedlíky s uzeným masem, cibulkou a sosíkem
Přidáno před 17 hodinami
	
			 
	
Krkovice na zeleninovém lůžku
Přidáno před 18 hodinami
	
			 
	
Rukolový salát s balkánským sýrem a jablkem
Přidáno před 19 hodinami
	
			 
	
Salát se smažákem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Hrníčková cuketová buchta
mendorf před 6 hodinami
	
			 
	
	
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
TommyKoci před 7 hodinami
	
			 
	
	
Kanellbular - skořicové šneky
Dzollie před 8 hodinami
	
			 
	
Hrníčkové vafle
Katerina03 před 9 hodinami
	
			 
	
	
Zapečené brambory s hermelínem
Dasaja před 9 hodinami
	
			 
	
	
Polévka z dýně hokkaido
Dasaja před 9 hodinami
	
			 
	
Cuketová buchta
Ricmond před 9 hodinami
	
			 
	
Křehký mřížkový koláč s jablky
Lipoo před 10 hodinami
	
			 
	
	
Francouzská cibulačka
co.coze před 10 hodinami
	
			 
	
Čertova omáčka s rýží
Kajkajak před 10 hodinami
						Suroviny:
						
							mangold, 
						
						
							cibule, 
						
						
							česnek, 
						
						
							slanina, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							smetana, 
						
						
							vývar, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř bílý
						
					
 
	 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
 
	 
	 
	 
	 
	 
	 
 
 
 
 
Komentáře (6)
Eja57: Evi já když vařím brambory tak přidávám do vody i špetku kurkumy:V poslední době ta barva brambor je hrozně bleďoučká
Barva brambor?
Proč ne?
Třeba se jedná o zemáky s původně červenou slupkou
Aaaale...ty bramborky...si představuji, jak bramborky leštíš štětečkem namočeným v másle se špetkou kurkumy