Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Omáčka z mangoldu (takový dobrý "špenát")

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

13. 8. 2020 15:45

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie956 kJ / 229 kcal
Bílkoviny6,99 g
Tuky6,22 g
Vláknina10,19 g
Cholesterol 18 mg
Sodík 34 mg
Sůl0,05 g
Sacharidy34,35 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mika59 mika59

14. 8. 2020 14:19

Eja57: Tyhle brambory jsem vařila s kurkumou, ale někdy jak píše casino jsou hodné žluté. A žabinec byl moc dobrý :-D:-D

tejaja tejaja

13. 8. 2020 20:58

Eja57: Mangold nemá chybu. :yes: Je vynikajúci na akýkoľvek spôsob, pestujem ho na záhrade roky. Kto má záhradu, doporučujem pestovať. :-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

13. 8. 2020 17:49

Mangold máme raději než obyčejný listový špenát:-QNějaký hajzlík nám ho letos ze záhonku všechen vyryl:-(
Eja57: Evi já když vařím brambory tak přidávám do vody i špetku kurkumy:V poslední době ta barva brambor je hrozně bleďoučká:-8

casino casino

13. 8. 2020 17:37

Eja57:
Barva brambor?
Proč ne?
Třeba se jedná o zemáky s původně červenou slupkou:-)

Eja57 Eja57

13. 8. 2020 17:17

To je žabinec:-D:-D:-D:-D...ale bude to moc dobré:yes:
Aaaale...ty bramborky...si představuji, jak bramborky leštíš štětečkem namočeným v másle se špetkou kurkumy;-)...mi neříkej, že vylovíš bramboru z vody a vypadá takhle:-O
:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mangold, cibule, česnek, slanina, mouka hladká, smetana, vývar, sůl, pepř bílý

TopRecepty.cz

Omáčka z mangoldu (takový dobrý "špenát")

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mv39