Postup přípravy
Krok 1: Korpus vyříznutý do tvaru slzy, pomazané krémem, potáhnuté marcipánem.
Zveřejněno 6. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bonboniera
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wq3x
Moje poznámka
Bonboniera
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wq3x
Nejnovější recepty
Maková roláda s jahodami
Přidáno před 16 hodinami
Krémová mrkvová polévka s mozzarellou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 18 hodinami
Hermelín ve slanině
Přidáno před 19 hodinami
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
Přidáno před 21 hodinami
Grilované kuřecí à la šavarma
Přidáno před 23 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cibulačka po česku
Fitulka před 24 minutami
Domácí rohlíky z majonézového těsta
janatka před 44 minutami
Bageta / ciabatta
tecka před 54 minutami
Snadná vaječná pomazánka
panilek před 1 hodinou
Panna cotta - italský dezert
LouLou před 9 hodinami
Brokolicová polévka s parmazánem
MirkaP před 12 hodinami
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
Moanka před 13 hodinami
Těsto na pizzu
tinakajfoszova před 13 hodinami
Tématické fráze:
dort bonboniera,
dort ve tvaru bonboniery,
marcipánový dort bonboniera,
dort bomboniéra,
dorty ve tvaru bonboniery,
marcipanovy dort bomboniera,
dort bonboniéra srdce,
dort srdce bonboniera,
dort bonboniéra postup,
postup na dort bonboniera,
bonboniera srdce,
dort bomboniera s postupem,
bonboniera s fotkou,
dorty bonboniera,
dorty srdce bonboniéra,
bomboniéra s fotkou,
dort tvaru slza,
dorty bomboniera,
dort ve tvaru slzy,
dorty ve tvaru slzy
Suroviny:
korpus světlý,
krém čokoládový,
oplatky dortové,
marcipán
Komentáře (8)