Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 553 kJ / 2 283 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 264,33 g |
Tuky | 124,66 g |
Vláknina | 8,94 g |
Cholesterol | 550 mg |
Sodík | 2,83 g |
Sůl | 6,65 g |
Sacharidy | 24,38 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vykostěný bůček nakrájíme na plát, rozklepeme, potřeme prolisovaným stroužkem česneku, osolíme, vložíme klobásu, zatočíme a upevníme párátky nebo omotáme kuch. provázkem. Kotouč potřeme zbylým lisovaným česnekem (česneku můžeme dát i více) a posypeme kmínem.
Krok 2: Na tuku zpěníme pokrájenou cibuli, vložíme zatočené maso a za občasného podlévání pečeme v troubě doměkka. Kotouč vyjmeme, šťávu vyrestujeme do tuku, zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vývarem, povaříme a šťávu přecedíme na kotouče. Podáváme s bramborovým knedlíkem nebo s brambory, k tomu se hodí špenát, nebo i zeleninový salát.
Zveřejněno 30. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hustopečský kotouč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MyQR
Moje poznámka
Hustopečský kotouč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MyQR
Nejnovější recepty
Meruňkový koláč
Přidáno před 1 hodinou
Rýže s kuřecím masem, pečenou dýní a květákem
Přidáno před 2 hodinami
Cuketové lečo s klobáskou
Přidáno před 6 hodinami
Třešňová zmrzlina s jogurtem a třešňovým toppingem
Přidáno před 8 hodinami
Pečený česnek uchovávaný v oleji
Přidáno před 11 hodinami
Krevety na víně, česneku a s rajčátky
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Makronky
mares-mikulas před 1 hodinou
Pečené brambory s parmazánem
vanilj před 2 hodinami
Báječný perník
Lunaskira před 3 hodinami
Čínská "červená" polévka
Sporerova před 3 hodinami
Kefírová buchta s krémem
veronika_straka před 5 hodinami
Halušky s brynzou
Lupcina před 6 hodinami
Fazolová polévka s rajčaty
wimra před 7 hodinami
Banánové brownies
mardzas před 9 hodinami
Rychlá rajská omáčka
meli11 před 9 hodinami
Kedlubnová polévka s mrkví a novými brambory
Subrt173 před 10 hodinami
Suroviny:
kost,
klobása,
česnek,
sůl,
kmín celý,
tuk,
cibule,
vývar,
Komentáře (4)